Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 9

Volgende

Safety Officer

367415178

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Safety Officer

Functieomschrijving

Voor een klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Safety Ofiicer. Samen met de manager en Security officer zorg je voor de ondersteuning en uitvoering van het Health, Safety & Security beleid. Je communiceert over het Safety beleid en creeërt draagvlak bij verschillende stakeholders binnen het bedrijf. Je werkt hiervoor vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen, maar gaat regelmatig naar de magazijnen van onze klant die in de Antwerpse haven gelegen zijn. Als Safety Officer assisteer je de manager/preventieadviseur bij het opstellen van advies en onderhoudt de risico-analyses, werkinstructies, veiligheidsinformatiebladen en toolboxen. Verder sta je in voor de communicatie en sensibilisering rond Health, Environment & Safety en eventueel bijhorende campagnes binnen het bedrijf. Je zorgt voor (intern) onderzoek en verslagen van arbeidsongevallen en volgt op of de wettelijke keuringen plaatsvinden en klasseert de nodige attesten. Je houdt alle procedures, werkinstructies en bijhorende documenten up-to-date. Ter controle voer je regelmatig interne audits uit en je brengt hierover verslag uit bij het management en de directie. Je werk procedures en verslagen uit op vraag van de preventieadviseur én biedt administratieve ondersteuning aan het team en zorgt voor de wekelijkse rapportering naar je manager.

Profiel

We zoeken iemand die communicatief en analytisch is. De ideale safety officer houdt van project werk met betrekking tot safety, weet doelgericht te communiceren in het Nederlands en het Engels. En gaat graag zelfstandig aan de slag met nieuwe informatie. Verder is het belangrijk een uitstekende kennis van MS office (Powerpoint, Excel) te hebben.
Kennis van milieuwetgeving en milieuadministratie is een pluspunt. Ook preventieadviseur Niveau 2 is een pluspunt.

Aanbod

Bij onze klant ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden zij de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
Email: Antwerpen.office@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.