Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 4

Safety Officer

340229264

Via AGO Jobs & HR

Staat 19 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Safety Officer

Functieomschrijving

Je staat in voor de begeleiding van een veilige, respect- en kwaliteitsvolle uitvoering van de laad- en losoperaties. Je ziet erop toe dat de interne instructies, de verkeerscode, geboden en verboden nageleefd worden. Je zorgt voor een volledige rapportage van ongevallen die zich hebben voorgedaan. Je voert controles uit op de ADR-goederen. Je spreekt personen aan, corrigeert of verbaliseert ze. Je kan standaardprocedures uitwerken om de veiligheid van je collega's te garanderen. Je rapporteert aan de preventie-adviseur en de Chief Risk Officer.

Profiel

Je beschikt over een bachelor denkniveau en hebt een gezonde interesse in alles wat met veiligheid en preventie te maken heeft. Je bent een sterke communicator en durft op een gezonde en assertieve manier mensen aan te spreken op gedrag. Je bent consequent en een echte teamspeler. Je werkt in een tweeploegensysteem (6u-14u en 14-22u). Indien nodig ben je in het weekend beschikbaar. Ook in de wintermaanden schrikt buitenwerk je niet af.
Enige ervaring binnen een havenomgeving of kennis van havenbegrippen is een troef.

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de Antwerpse haven dat constant evolueert, maar een stabiele en zekere werkomgeving vormt en waar persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt. Je geniet van een marktconform salarispakket, aangevuld met extralegale voorden.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Bewakingsagent
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Beveren-Waas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bewakingsagent' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.