Terug naar zoekresultaten
Unique Office

R&D Ingenieur (m/v) te Arendonk

Via Unique Office

Staat 17 dagen op Jobat.be

Het productiebedrijf van onze klant gelegen te Arendonk, spitst zich toe op het ontwerpen en produceren van machines voor de reinigingssector.  Om hun team te versterken zijn ze dringend op zoek naar een R&D medewerker (m/v)


R&D Ingenieur (m/v) te Arendonk

Functieomschrijving

Je bedenkt nieuwe producten en test deze voordat ze in de markt worden gezet Je bent onderzoeker en creëert nieuwe machines voor het bedrijf. Doorgaans werk je op de afdeling R&D. Je analyseert eerst de gewoonten en behoeften van de consument of bestudeert een vraag van de klant met de bedoeling producten te verbeteren of nieuwe te creëren. Vervolgens werk je een project uit waarvoor je een haalbaarheidsonderzoek doet en de specificaties formuleert. Zodra het project is goedgekeurd, bedenk je een aantal prototypes van het product. Hierbij moeten de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen in acht genomen worden. Vervolgens doe je testen en bijstellingen totdat je helemaal tevreden bent. Als het product eenmaal optimaal is, kan er een octrooi aangevraagd worden. Op basis van de door de R&D Engineer geschatte kosten en tijdlimieten, wordt het product uiteindelijk gemaakt op industriële schaal.

Profiel

Eigenschappen :nauwkeurigheid;creativiteit;waarnemingsvermogen;aanpassingsvermogen;teamgeest. Vaardigheden :professionele deskundigheid;management;CAD-CAM;goede kennis van het Nederlands, Frans, en Engels in woord en geschrift. Opleiding: ingenieursopleiding - Industrieel Ingenieur in de elektronica of elektromechanica.


Aanbod

- een contract voor onbepaalde duur- voltijds dagwerk- een stabiele werkomgeving


Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteit' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.