Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 25

Volgende

Ringer Stikafdeling

437753301

AGO Jobs & HR | Lokeren | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ringer Stikafdeling

Functieomschrijving

Voor een klant te Sint-Niklaas gaan we op zoek naar een productiemedewerker ringer stikafdeling (M/V). Concreet sta je in voor het uitvoeren van eenvoudige stikbewerkingen met een stikmachine voor het afwerken van filterzakken met een ring. Deze handelingen voer je uit conform de gestelde kwaliteitsnormen en binnen de aangegeven productiviteitsnormen. Je zal volgende taken uitvoeren: - de stikmachine instellen; - zorgen voor de correcte bedrading; - kwaliteitscontrole op afgewerkte stukken; - ringen in de filterzakken stikken; - productfiches invullen; - zorgen voor orde en netheid rondom de stikmachine en uitvoeren van alledaags onderhoud.

Profiel

Ervaring in een productie-omgeving is een must. Bovendien wordt een uitstekende kennis van het Nederlands verwacht. Stikervaring is niet vereist, maar wel een plus. Er moet zeker de handigheid en bereidwilligheid zijn om deze handelingen aan te leren. Verder zijn mentaliteit, werkwilligheid en een goede teamspirit doorslaggevend.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in een bedrijf dat de mogelijkheid biedt om je volledig te ontplooien. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket geboden binnen een dynamisch team in een stabiele werkomgeving.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Lokeren
Pr. Thuysbaertlaan 4
9160 Lokeren
Tel.: 09 349 15 62
Email: Lokeren@ago.jobs
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator textiel en leder' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.