Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 10

Volgende
Meat&More

Retail Marketing en Communicatie Manager

Meat&More | Aalter | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratieve diensten zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon'Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1.200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

Retail Marketing en Communicatie Manager

Functieomschrijving

Als Retail Marketing & Communicatie (MarCom) Manager, neem je de operationele en strategische leiding over de afdeling Marketing & Communicatie van de Meat&More-groep, de groeiende maaltijdwinkelketen Bon’Ap en slagerijformule Buurtslagers. Samen goed voor meer dan 160 verkooppunten in Vlaanderen.
 
Operationeel stuur je de verschillende MarCom-teams aan: Fotografie & Grafische Vormgeving (focus op promotiefolder en -materiaal), Communicatie en Digital Media (employer branding, PR, websites,…). Hierbij heb je aandacht voor heldere communicatie,  motivatie, opvolging en ontwikkeling van de verschillende teams (People management).
 
Strategisch druk je projectmatig je stempel op de Product & Trade Marketing van onze beide winkelformules met een speciale aandacht voor de branding van Bon’Ap. Je bent ook verantwoordelijk voor het algemeen marketingmanagement (strategische mediamix bepalen, ROI van acties opstellen en evalueren,…). Daarbij heb je oog voor de trends in klantenbehoeften en –beleving in een verschuivend retaillandschap (Strategic management).
 
Samenwerken doe je met de CEO, de verantwoordelijken Verkoop van Bon’Ap en Buurtslagers, de afdeling Productpromoties en andere ondersteunende diensten van Meat&More. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Profiel
 • Je hebt een masterdiploma Marketing, Communicatie of equivalent en een voorliefde voor een B2C-omgeving.
 • Je kijkt terug om minstens 10 jaar ervaring in marketing of communicatie bij een Belgische of Nederlandse retailer in de sector van supermarkten of consumentengoederen. Daarbij stuurde je zowel operationeel als strategische grote teams aan.
 • Je bent opgegroeid en geboeid door de digitale wereld en mogelijkheden hiervan. 
 • Je bent van nature een people manager en haalt energie uit het motiveren en aansturen van een team. De groei van jouw mensen ligt je nauw aan het hart en je vindt dat sterke teams het verschil maken. 
 • Je voelt je comfortabel in een no-nonsense cultuur waar iedereen telt.

Aanbod
 • Een uitdagende leidinggevende job met veel strategische en operationele MarCom verantwoordelijkheid over ongeveer 149 winkels in Vlaanderen met meer dan 750 medewerkers.
 • Je eerste maanden zijn gevuld met opleiding en coaching. Zo krijg je de kans en tijd om Buurtslagers, Bon’Ap en de groep Meat&More grondig te leren kennen.
 • Ruimte voor commercieel ondernemerschap in een snelgroeiend Vlaams familiebedrijf dat innovatie uitademt.
 • Een loon dat past bij jouw werkervaring en kennis, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.
Als Retail Marketing & Communicatie manager heb je een bloeiende functie in een groeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent. We bieden je een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Het verschil willen we maken met onze kernwaarden productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

Is dit een job op jouw maat? Overtuig ons van jouw talent en solliciteer online.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Meat&More?

Volg dit bedrijf

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.


Om al dat talent te (h)erkennen en te begeleiden, ondernemen we gericht stappen. We maken onze afdelingshoofden tot coaches en laten productiemedewerkers ‘vlinderen’: tijdelijk fladderen naar buurfuncties. Zo belandt iedere medewerker op de juiste plek
Die talentgerichte aanpak werd in 2016 bekroond met de ‘Talent Mobility Award’, een prijs voor Belgische organisaties die inzetten op de wendbaarheid van talent. Onze verantwoordelijke Mens & Organisatie, Mieke, vat het uitstekend samen: “Meer dan een werkplaats willen we een thuis zijn, één grote familie. We willen bouwen op mensen en inzetten op talent. Ons streefdoel? Dat elke medewerker belandt in de functie die hem/haar op het lijf is geschreven."

Meat&More

Groendreef 10, 9880 Aalter

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.