Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 14

Volgende

RETAIL MANAGEMENT TRAJECT WEST-VLAANDEREN

Vacature retail grootdistributie ! Horeca-, Retail- en FMCG-profielen gezocht !

* Assistent-Directeur
* Ervaring in FMCG, Retail of Horeca
* Regio West-Vlaanderen

Hays Antwerpen | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een hoofdspeler in de voedings- en distributiesector, zoeken wij vanuit Hays Retail een kandidaat die klaar is om in een uitdagend Retail Managementtraject voor de regio West-Vlaanderen te stappen.


RETAIL MANAGEMENT TRAJECT WEST-VLAANDEREN

Functieomschrijving

Tijdens een zeer leerrijke opleiding van 12 maanden leer je het hele proces achter de retailketen kennen. Je leert bij over de logistieke flows, monetaire en goederenstromen, positionering van producten en people management. Dit is een staal uit één van de opleidingen waar je je voor kan inschrijven. Gedurende de opleiding ben je flexibel over de provincie West-Vlaanderen, omdat de opleiding in verschillende winkels kan doorgaan. Zo kom je met verschillende teams en managers in contact. Na de opleiding word je Assistent-Directeur. In deze rol ben je de rechterhand van de Winkeldirecteur en heb je de operationele verantwoordelijkheid over een team van +/- 100 personen waarbij je +/-10 department managers rechtstreeks aanstuurt. Je profileert je als leider en coacht je team 'on the field'. Door jouw commerciële skills wordt het verkoopproces in de winkel geoptimaliseerd en verleen je 100% een uitstekende service. Je bewaakt de promoties en houdt er oog op dat de goederen perfect gepresenteerd staan. Naast het dagelijks beheer ben je verantwoordelijk voor de bestellingen en de e-commerce. Voor jou is de klant koning. Een optimale kwalitatieve dienstverlening en customer experience zijn voor jou een must. Verder kan je accuraat en zelfstandig te werk gaan en ben je een ambassadeur voor de retailketen.

Profiel


De juiste kandidaat is minstens in het bezit van een bachelordiploma en heeft min. 3-5 jaar ervaring in de Retail-/ Horeca- of FMCG-sector in een leidinggevende functie. Ervaring in een gelijkaardige sector zoals horeca, waar klanten centraal staan, is ook relevant. Klantenservice is voor jou key, ondernemen is je tweede natuur en flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een echte people manager, een coach als het ware en een echte retail professional. Je bent een leider die graag operationeel te werk gaat op de winkelvloer. Naast deze hands-on mentaliteit ben je flexibel. Retail is je passie en dus weet je dat zaterdagwerk vanzelfsprekend is. Verder komt de klant voor jou op de eerste plaats en inspireer je iedereen rondom je met je commercieel inzicht en dynamisme.


Aanbod

Onze klant biedt een uitzonderlijk interessant traject aan dat uitmondt in een verantwoordelijke job met een aantrekkelijk loonpakket dat gradueel stijgt bij positieve evaluaties, aangevuld met extralegale voordelen, inclusief een wagen. Je komt terecht bij één van de hoofdspelers binnen Retail. Daarnaast kom je terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar ambitie wordt gestimuleerd.

Ben jij de ideale kandidaat voor dit Retail Managementtraject in West-Vlaanderen? Solliciteer dan snel online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Silke Wagemakers
0032498176607
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.