Terug naar zoekresultaten

Residentieel werfelectricien (Dag) - Regio Lokeren

465264117

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 37 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Residentieel werfelectricien (Dag) - Regio Lokeren

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteit regio Lokeren is AGO technics op zoek naar een residentiële werfelektricien. Binnen jouw functie ben je voor de volgende zaken verantwoordelijk: - Je staat in voor de elektrische montage op werven; - Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; - Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; - Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

Profiel

Je werkt graag in teamverband. Je kan nauwkeurig werken. Je bent werkwillig en hebt een passie voor techniek. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en veiligheid. Je beschikt minimum over een opleiding elektriciteit.

Aanbod

De firma biedt jou ren uitdagende job in een multidisciplinaire bedrijvengroep die actief is op de markt van de technologische dienstverlening. Afhankelijk van jouw ervaring word je tewerkgesteld met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur of interim opties vast en kan je rekenen op een marktconform loon aangevuld met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekering gezondheidszorgen, verzekering gewaarborgd inkomen, vergoeding woon-werkverkeer en mogelijkheid tot gratis gsm- abonnement indien je een vast contract hebt verworven. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.