Terug naar zoekresultaten

1 van 6

Volgende

RESEARCH ASSOCIATE ASSAY DEVELOPMENT AND SCREENING

* Regio Gent
* Geneesmiddelenontwikkeling
* Wetenschappelijke bachelor met assay ervaring

Via Hays

Staat 7 dagen op Jobat.be

Voor een baanbrekend biotechnologisch bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen, regio Gent, is Hays Life Sciences op zoek naar een Research Associate die zich zal focussen op het screenen van small molecules.

RESEARCH ASSOCIATE ASSAY DEVELOPMENT AND SCREENING

Functieomschrijving

Als Research Associate voer je zelfstandig kritische assays uit binnen de vroege fase van geneesmiddelontwikkeling. Je zal dagelijks aan de hand van verschillende assays compounds karakteriseren. De bekomen data zal je evalueren, analyseren, interpreteren, rapporteren en uiteindelijk ook voorstellen aan de teamverantwoordelijke. Naast screening zal je op termijn ook instaan voor de ontwikkeling van assays. Je zal aan verschillende projecten tegelijkertijd werken, waardoor multitasking en een zekere flexibiliteit gevraagd wordt. Je staat zelf in voor het opstellen van je weekplanning en werkt samen met je collega's naar vooropgestelde deadlines toe. Waar nodig zal je bijspringen in de projecten van je collega's.

Profiel

We zijn op zoek naar iemand die minstens een wetenschappelijke bachelor behaalde (FBT, biochemie, biotechnologie, …) en die reeds werkervaring heeft met assays. Pas afgestudeerden komen niet in aanmerking voor deze functie. Je hebt ervaring met één van de volgende of gelijkaardige assays: immunoassays zoals ELISA, luminescentie assays, ligand binding assays zoals HTRF, chemosensitivity assays, radioligand assays… Je bent creatief en gedreven met een grote zin voor nauwkeurigheid, zowel in de uitvoering van laboanalyses als in de administratieve rapportering. Je bent contactvaardig en enthousiast met een duidelijke doe-mentaliteit. Bovendien is Engels voor jou geen probleem. Verder neem je graag initiatief, kan je zowel zelfstandig als in team werken en beschik je over de nodige verantwoordelijkheidszin. Je bent in staat acties en oplossingen voor te stellen gebaseerd op wetenschappelijk inzicht en bent een uiterst nauwkeurige werker.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job aan in een dynamische en multiculturele researchomgeving met een collegiale sfeer en veel leeropportuniteiten waar initiatief gepromoot wordt. Je komt terecht in een start-up bedrijf waar je alle aspecten van een R&D-omgeving kan doorlopen.

Wil jij deel uitmaken van dit innovatief start-up bedrijf in de biotechnologie, regio Gent, als Research Associate (m/v)? Aarzel dan niet en solliciteer snel online of neem contact op met Evelien Van den Eeckhoudt via 0498/17 67 26.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider R&D' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.