Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 11

Volgende

RESEARCH AND DEVELOPMENT ENGINEER

Hays Life Sciences Gent is op zoek naar een R&D Engineer voor adhesieproducten bij een internationale onderneming in chemische nichespecialiteiten regio Gent.

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

* Master Industrieel Ingenieur Chemie of PhD Organische Chemie
* Affiniteit met polymeerchemie is een plus
* Onderzoek en ontwikkeling in een innovatief bedrijf

RESEARCH AND DEVELOPMENT ENGINEER

Functieomschrijving

Als R&D Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie en controle van de onderzoeksopdrachten binnen de R&D-afdeling. Je houdt hierbij rekening met kwaliteit, veiligheid en milieuvoorschriften en je werkt klantgericht. Enerzijds leid je de klantgerichte projecten binnen het labo en ben je verantwoordelijk voor de planning van de activiteiten. Daarnaast analyseer je de markttrends en zoek je mee naar innovatieve producten voor het bedrijf. Tot slot sta je in voor non-conformiteiten en bied je ondersteuning bij de overgang op productieschaal.

Profiel

Als R&D Engineer voor adhesieproducten beschik je over een masterdiploma of PhD in een chemische richting en kwam je al in contact met organische chemie (thesis/ervaring/…). Kennis van of ervaring met polymeerchemie is een grote plus. Daarnaast kom je zowel als pas afgestudeerde als ervaren persoon in aanmerking en is onderzoekservaring zeker een meerwaarde. Verder spreek je naast Nederlands ook vlot Engels en ben je communicatief, stressbestendig en resultaatgericht ingesteld.

Aanbod

Deze internationale organisatie met familiale en toffe werksfeer biedt je een boeiende en uitdagende job in een dynamische en innovatieve werkomgeving. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salarispakket en kunt bij voorkeur onmiddellijk opstarten.

Wil je graag meer weten over deze vacature van R&D Engineer bij een internationaal chemisch bedrijf in regio Gent? Solliciteer dan snel online met je cv of LinkedInprofiel via de Hays website. Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker contact op met Annelies Heynssens van Hays Life Sciences Gent via of +32 (0)498 17 66 93 of stuur haar een bericht via LinkedIn.

Interesse?

Hays Gent
Annelies Heynssens
0498 17 66 93
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productontwikkeling' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.