Terug naar zoekresultaten
Accent

REPORTING SPECIALIST

Via Accent

Welkom bij House of HR.
We zijn op zoek naar een Reporting Specialist om ons controlling team van het Accent Support Center uit te breiden. Accent Support Center? Is het sales support center van House of HR. House of HR? House of HR is een internationale holding die verschillende bedrijven huisvest waarvan Accent Jobs in België het meest bekende is.

Het Accent Support Center ligt in het pittoreske Roeselare die naast de file vrije route ook de mogelijkheid biedt om tijdens de middag een frisse neus te halen. Je komt terecht in een bedrijf die de omvang heeft van een internationale groep maar de authenticiteit van een echte West-Vlaamse onderneming weet te bewaren. Een open cultuur een dynamische omgeving en altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Waarschijnlijk dacht je nu dat dergelijke omgeving enkel te vinden was in Gent Antwerpen of Brussel?
Kom aan boord en praat ongegeneerd West-Vlaams of schaaf je talenkennis bij met de 4de wereldtaal.

REPORTING SPECIALIST

Functieomschrijving

Noem jezelf gerust de spilfiguur en ondersteunende kracht naar je collega controllers. Logisch inzicht uittekenen van processen opzetten van data rapportage klinken als muziek in de oren? Lees dan zeker verder! ? Je staat in voor de voorbereiding van de standaard en ad hoc rapportage (Power BI) ? Je bent de link tussen IT en bent de bron die de juiste data kan aanleveren ? Inzicht in grote databases en omzetten tot een verstaanbare set van data zijn je specialiteit ? Je test de aangeleverde data en zet deze om in gebruiksklare rapportage voor de controllers ? Je werkt projectmatig samen met het BI development team ? Je denkt mee aan de optimalisatie van bestaande dashboards ? Je staat in voor het onderhoud en verder ontwikkelen van de data warehouses

Profiel

Door middel van je opleiding TEW/handelswetenschappen/EW kan je ons aantonen dat je de theorie reeds onder de knie hebt. Aangevuld met een eerste kennismaking in de praktijk vormt dit profiel al een goede basis in datgene wat wij zoeken;

? Je bent een hippe Excel nerd en tovert met macro?s en draaitabellen
? Je rapportage zet je visueel kracht bij dmv PPT of Word
? Je werkt zeer nauwkeurig
? Grote volumes aan data weet je in een mum van tijd om te zetten
? Je werkt graag in teamverband
? Kennis Power BI is een grote stap voor
? Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels
? Datawarehouses en cubes zijn geen vreemde termen

Aanbod

Het Accent Support Center zorgt voor een dynamische omgeving waar we elke middag samen met de collega?s in een gezellige lounge lunchen en nadien nog een partijtje pingpong spelen. Move over Google!

Interne en externe opleidingen maken van jou nog meer een expert in jouw domein.

32 dagen verlof. Begin al maar te dromen over de bestemmingen die je straks kunt afvinken op je bucketlist. Dit wel enkel als je belooft om nadien ook terug te keren.

Flexibele uren dus geen reden meer om een ?bad hairday? te hebben.

Motiverend salarispakket hospitalisatie- en groepsverzekering? Jij beslist waar je prioriteiten liggen. Ons flex plan laat je de keuze om je loon in te zetten op nog meer opleiding upgrade wagen meer verlof?
Deze job wordt niet langer aangeboden.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Administratie
  • West-Vlaanderen

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.