Terug naar zoekresultaten

Rental Administrator

Via Manpower

Staat 7 dagen op Jobat.be


Manpower zoekt een Rental Administrator voor een klant gespecialiseerd in Grondverzetmachines. Zij bieden een vast contract van onbepaalde duur, in een functie met doorgroeimogelijkheden. Zo kan je evolueren naar een Commerciële buitendienst functie. Het bedrijf is gelegen in Overijse.

Rental Administrator

Functieomschrijving


Als Rental Administrator beheer je dossiers van verhuurde machines. Zo maak je verhuurcontracten en offertes op. Je staat daarbij in contact met klanten en interne interne afdelingen van de onderneming (financiële dienst, etc). Daarnaast sta je in rechtstreeks telefonisch contact met klanten en help je de klant bij vragen over het verhuur van machines. Overigens houd je contracten bij en regel je het nodige transport.

Profiel


Bij voorkeur heb je een bachelor of gelijkwaardig door ervaring in een administratieve functie in de verkoop of naverkoop. Je kan professioneel communiceren in zowel Nederlands als Frans. Goede kennis van het Engels is een mooi pluspunt. Overigens heb je het potentieel om door te groeien naar een commerciële rol. Je stelt gemakkelijk prioriteiten en bewaart het overzicht.

Aanbod


We bieden een aangename werksfeer aan in een veelzijdige functie. Daarnaast verkrijg je een contract voor onbepaalde duur met aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden, naargelang jou capaciteiten naar een commerciëlere functie.

Zoek jij een veelzijdige functie in een goede werksfeer? Stuur dan je CV naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be ter attentie van Frank Willems. Bij vragen mag je bellen naar 016 270 333 en vragen naar Frank Willems.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Frans

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.