Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 37

Volgende

RELIABILITY ENGINEER

Betonproductie

Bij VB Beton

Staat 11 dagen op Jobat.be

Anders Beton is de internationale merknaam van het familiebedrijf van der Velden, met productiesites in Grobbendonk en meer. Als trendsetter in de markt van stalvloeren staan we al meer dan 50 jaar garant voor kwaliteitsproducten. Door innovatief en competentiegericht ondernemen zijn we als agrarische betonfabrikant uitgegroeid tot de marktleider in de Benelux. Met 60 medewerkers realiseren we een omzet van 20 miljoen euro. Dankzij ons unieke en hoogtechnologische machinepark, dat we in eigen beheer ontwikkelden, breiden we onze marktpositie in Europa volop verder uit. We wensen ons team in Grobbendonk te versterken

RELIABILITY ENGINEER

Functieomschrijving

Je coördineert het predictieve onderhoud van zowel onze nieuwe als oudere betonproductielijnen. In het kader hiervan werk je een strategisch onderhoudsbeleid uit. Je brengt overzichtelijk de installaties, onderhoudsplannen, kosten en performantie-indicatoren in kaart. Je detecteert de noden en kritische punten en stelt mee de onderhoudsbudgetten op. Ook bestudeer je praktische verbetermogelijkheden en implementeer je deze. In de praktijk werk je veel samen met externe gespecialiseerde partners. Je coördineert als generalist hun technische en onderhoudswerkzaamheden (elektriciteit, mechanica, sturingen, elektronica, hydraulica, e.a. ) en kijkt nauwlettend toe op de prijs/kwaliteit. Graag bouw je lange-termijnrelaties op, maar je bent ook kritisch en creatief. Je rapporteert rechtstreeks aan de COO.

Profiel

Je beschikt minimaal over een bachelordiploma in een technische richting en hebt een aantal jaren relevante ervaring. Een passie voor techniek en maintenance is een absolute must samen met een loyale en collegiale spirit. Kennis van de betonwereld is een pluspunt. Je staat organisatorisch, communicatief en zakelijk sterk in je schoenen en kan je behelpen in het Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf dat veel aandacht heeft voor zijn medewerkers en waar je talenten en initiatieven geapprecieerd worden. Je kan rekenen op vele opleidingsmogelijkheden. Uiteraard gaat dit alles gepaard met een aantrekkelijke verloning, inclusief extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen.
 
Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Onderhoudstechnicus
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Grobbendonk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Onderhoudstechnicus' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.