Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 34

Volgende

Release Manager

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Release Manager

Functieomschrijving

Als Release Manager beheer je de J2EE-toepassingsservers, het API-management en de OpenShift-containers in de test-, acceptatie- en productieomgevingen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor het deployment en de configuratie van de nieuwe applicaties overeenkomstig het proces voor release management van de KSZ.
Je waakt over de standaardisering van de nieuwe applicaties en de protocollen die gebruikt worden op basis van de architecturale keuzes bij de KSZ en in de G-cloud (federale cloud) waarbij de voorwaarden voor hoge beschikbaarheid en kwaliteit van de diensten worden gerespecteerd. Hiervoor volg en verbeter je de standaardwerkmethodes. Je voorziet een risicoanalyse en waakt erover dat de opgestelde veiligheidsprocedures nageleefd worden. Indien nodig laat je deze procedures evolueren of verbeter je ze om het hoofd te kunnen bieden aan de nieuwe behoeften.

Profiel

Als Release Manager beschik je over een bachelor of master in de Informatica. Je hebt een professionele ervaring als Release Manager, Java/Python-ontwikkelaar, Middleware manager of in een gelijkaardige functie.
Je bent vertrouwd met de architecturale servicegerichte principes (SOA) en microservices (REST), alsook met de methodes en “best practices” met betrekking tot de ontwikkeling van applicaties of scripting. Je beheerst bij voorkeur Python en hebt een goede kennis van Java-J2EE, JBoss, en/of WebSphere, Apache, SQL, XML, JSON en bijbehorende ontwikkeltools.
Je bent nieuwsgierig en houdt ervan nieuwe technologieën en concepten te leren in een omgeving die voortdurend in beweging is.
Je bent resultaat- en klantgericht (intern en extern), je hebt zin voor initiatief en je pakt je taken aan met de nodige efficiëntie en verantwoordelijkheidszin.
Je werkt actief samen met de verschillende partners om een synergie en een constructieve ervaringsuitwisseling uit te bouwen.
Tot slot begrijp je Frans en/of Engels en kan je je in deze talen uitdrukken.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.