Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 22

Volgende

Release Coordinator

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Release Coordinator

Functieomschrijving

Als Release Coordinator beheer en verzeker je de implementatie van de standaarden. Je bent tevens verantwoordelijk voor het definiëren van het bestaande release cycle framework en het identificeren van release schema’s met bijbehorende mijlpalen.
Je plant en bewaakt de lopende en toekomstige releases en faciliteert de installaties. Je evalueert de kwaliteit van de releases en verbetert de procedures om aan de (nieuwe) behoeften te voldoen.
Als aanspreekpunt voor de verschillende diensten, werk je samen met de teams om mogelijke risico’s te definiëren en oplossingen aan te dragen. Je neemt eveneens deel aan Quality Gates. Dankzij je expertise en je vlotte communicatie, kan je jouw oplossingen ingang doen vinden en kan je ondersteuning bieden aan de projectteams om de performantie en de stabiliteit van de toepassingen te verbeteren.

Profiel

Je beschikt over een Bachelor of Master in Informatica. Je hebt reeds een goede ervaring als Release Manager of in een gelijkaardige functie.
Je hebt een goede kennis in software engineering en/of testing (bv. ITIL, ISTQB, …)
Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en neemt graag initiatief.
Je bent resultaatgericht en je pakt je opdrachten doeltreffend aan met de nodige efficiëntie en verantwoordelijkheidszin.
Tot slot druk je je vlot uit in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.