Terug naar zoekresultaten
Vendomi

RELATIEBEHEERDER

Via Vendomi

Staat 16 dagen op Jobat.be

WORD JIJ DE BRAVEHEART VAN ONS TEAM?

 


Hou jij wel van een uitdaging? En daarmee bedoelen we niet hier en daar een brandje blussen, maar ‘the real deal’. Ben jij volhardend eens je je tanden in iets hebt gezet en heb je doorzettingsvermogen voor twee? Wil je een start-up binnen een communicatiegroep helpen groeien en ga je steevast achter je doel aan? Dan stellen we ons graag even aan jou voor! 

Wij zijn Vendomi, het eerste operationele webplatform voor notariële openbare verkopen in België. Eenvoudiger gezegd, notarissen en andere spelers in de vastgoedmarkt kunnen ons onder de arm nemen om het onroerend goed van hun klanten online te koop te stellen. 
We plaatsten enkele weken geleden onze ‘digital footprint’ en zijn sindsdien op zoek naar een Relatiebeheerder (m/v) die, samen met ons, het terrein van online openbare verkopen in België wil bewerken. 

RELATIEBEHEERDER

Functieomschrijving

RELATIEBEHEERDER

 


Wat mag je van de job verwachten?
Als relatiebeheerder is het jouw taak om het webplatform bekend te maken bij onze doelgroepen. Je zoekt actief naar nieuwe opportuniteiten en onderhoudt nauwgezet het contact met jouw klanten. Je beheert je eigen agenda en plant regelmatig klantenbezoeken in. Je streeft er steeds naar je portefeuille op een klantvriendelijke en professionele manier uit te breiden. 

Profiel

Idealiter beschik je over een goede dosis commerciële flair, maar heb je ook een luisterend oor. Je bent enthousiast over het project en kan dit vlot omzetten in overtuigingskracht. 
Bovendien heb je een gezonde interesse in onroerend goed, kan je autonoom werken en schrikt initiatief nemen je niet af. Je kan idealiter ook al een eerste werkervaring met ons delen. En oh ja, si continuer en français ne pose aucun problème, c’est considéré comme un véritable surplus :). 

Aanbod

Wij bieden jou een leuke werksfeer waar er ruimte is voor autonomie en verantwoordelijkheid, maar ook af en toe een grapje. Het competitieve salarispakket en extralegale voordelen – afgestemd op jouw profiel – krijg je er allemaal bij. 

Wat denk je?
Lijkt het je wel wat? Be brave en stuur je cv en sollicitatiebrief naar bart@dewitte.be
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Media en Communicatie
  • Midden-Limburg (Hasselt - Genk)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.