Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 7

Volgende
Bernard Dierick Verzekeringen - KBC

RELATIEBEHEERDER VERZEKERINGEN (100% of 80%)

klantgericht, proactief en administratief nauwkeurig

Bernard Dierick Verzekeringen - KBC | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Bernard Dierick Verzekeringen, gespecialiseerd in de verkoop van verzekeringsproducten en de afhandeling van schadegevallen, is een uniek verzekeringsagentschap. Gevestigd in een smaakvol nieuw ingericht pand in het historische centrum van Gent,  staat het verzekeringskantoor bekend voor haar persoonlijke aanpak en optimale service aan KMO’s, vrije beroepen, zelfstandigen en particulieren. Doelgroepen die een grote expertise vragen op verzekeringsvlak en een grote betrokkenheid. Bovendien kent KBC een uniek distributiemodel waarbij er nauw wordt samengewerkt  met het plaatselijke KBC bankkantoor.
Momenteel zoeken we een (m/v):
 

RELATIEBEHEERDER VERZEKERINGEN (100% of 80%)

Functieomschrijving

Als relatiebeheerder adviseer je cliënten binnen ons agentschap. Je werkt zelfstandig offertes uit en onderhandelt autonoom met potentiële en bestaande cliënten, met als doel een op maat gemaakt verzekeringspakket.  Samen met de zaakvoerder en je collega voer je verkoopactieve adviesgesprekken en zet je je ten volle in om de cliëntenrelaties te onderhouden en uit te diepen.  Bovendien ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en beheren van je polis- en schadedossiers en alle hieraan verbonden administratieve taken.
 

Profiel

Ben je contactvaardig en proactief? Werk je heel nauwkeurig en ben je goed georganiseerd? Dan ben jij de relatiebeheerder waar wij naar op zoek zijn!
 
Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma (Financie- en Verzekeringswezen, Rechten,   Handelswetenschappen, Bedrijfsmanagement,…), waarbij een eerste werkervaring een extra troef is. Vooral als je deze ervaring hebt verworven bij een verzekeringsmakelaar- of maatschappij.  Je werkt zelfstandig, maar ook goed in team.  Bovendien ben je assertief en schrikken telefonische contacten je niet af. Je bijt je vast in je dossiers en geen enkele vraag is je te veel. Je zoekt hierbij naar creatieve oplossingen en bent resultaatgericht. Het spreekt voor zich dat je sterk administratief onderlegd bent en vlot overweg kunt met de gangbare PC-applicaties. Bij voorkeur woon je in de Gentse regio.
 

Aanbod

Van bij de start krijg je een stevige basisopleiding in verzekeringen en een degelijke ondersteuning op je werkplek door een ervaren en succesvolle verzekeringsagent.   Je krijgt een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid en boeiende contacten.  Je komt terecht in een dynamische omgeving met een leuke werksfeer, korte communicatielijnen en een uitgesproken klantenservice.  Tot slot bieden we je de mogelijkheid tot parttime werken (80%).

Deze kans laat je niet voorbijgaan ! Stuur daarom vandaag nog je sollicitatiebrief met cv naar ons rekruteringsbureau jobs@derveaux-select.be Derveaux Select, Blekersdijk 35, 9000 Gent. Voor alle bijkomende informatie kan je terecht op  09 223 50 36.
 

Interesse?

Deze kans laat je niet voorbijgaan ! Stuur daarom vandaag nog je sollicitatiebrief met cv naar ons rekruteringsbureau jobs@derveaux-select.be Derveaux Select, Blekersdijk 35, 9000 Gent. Voor alle bijkomende informatie kan je terecht op  09 223 50 36.

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy (GDPR)
 
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dossierbeheerder, Verzekeringsagent' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.