Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 11

Volgende

RELATIEBEHEERDER SPAREN EN BELEGGEN

Commerciële ervaring in een bankkantoor
Sterke interesse in beleggingen
Dynamisch, energieke en mature persoonlijkheid

Via Hays Gent

Staat 13 dagen op Jobat.be

Onze klant is een wereldwijde financiële instelling met een uitgebreid netwerk van zelfstandige en niet-zelfstandige kantoren. Men onderscheidt zich in de markt door ervaring en expertise in de bancaire dienstverlening naar een zeer brede doelgroep, gaande van individuen en gezinnen tot bedrijven, instellingen en overheden. Steeds stelt men het belang van hun klanten voorop en wenst men hen te begeleiden in het verwerven van inzichten in hun financiële situatie en de mogelijkheden in de markt. Daarnaast zet deze financiële instelling sterk in op duurzaam ondernemen én benadert zij de markt vanuit een innovatieve omnichannel strategie.


Ter uitbreiding van het statutair kantorennet is Hays Bank & Verzekeringen momenteel op zoek naar diverse Relatiebeheerders Sparen en Beleggen over Oost- en West-Vlaanderen.

RELATIEBEHEERDER SPAREN EN BELEGGEN

Functieomschrijving

In de rol van Adviseur Beleggen treed je op als specialist voor het domein van sparen & beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen en je werkt proactief op het bestaande cliënteel met beleggingspotentieel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart. Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerking komen. Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal en hierbij hou je de langetermijnrelatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de kantoorhouder en de collega's.

Profiel

Om voor deze job in aanmerking te komen, heb je een opleiding genoten in een financiële richting. Daarnaast kan je ook een eerste commerciële ervaring voorleggen in de verkoop van spaarproducten, complexe beleggingsoplossingen en recurrente spaarplannen. Je bent communicatief sterk en in staat om aan de hand van een juiste vraagstelling een behoefteanalyse te doen. Je bent sterk in IT en in staat om ook andere te enthousiasmeren over de voordelen van digitale tools. Je bent resultaatgericht en houdt ervan om in team doelen te bereiken. Een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen typeren jou. Om die reden ben je in staat om in een snel veranderende sector kritisch na te denken en de juiste focus te blijven behouden.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job, waar je zeer duidelijk weet wat je doelstellingen zijn en de nodige ondersteuning, opleiding en tools krijgt om deze te behalen. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf binnen een boeiende sector, waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Onze klant zet sterk in op een vernieuwende en flexibele manier van werken. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Kan deze boeiende job als Relatiebeheerder Sparen & Beleggen in een bankkantoor in jouw eigen regio je aanspreken?

Reageer online of contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 89 voor meer info. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Adviseur bankproducten
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • West-Vlaanderen
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.