Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 16

Volgende

RELATIEBEHEERDER SAVINGS AND INVESTMENTS

* Commerciële ervaring in een bankkantoor
* Sterke interesse in beleggingen
* Dynamisch, energieke en mature persoonlijkheid

Via HAYS

Staat 6 dagen op Jobat.be

Onze klant is een wereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis. Ook in België kent deze instelling een sterke vertegenwoordiging met een uitgebreid netwerk van zelfstandige en niet-zelfstandige kantoren. De financiële instelling onderscheidt zich in de markt door ervaring en expertise in de bancaire dienstverlening naar een zeer brede doelgroep, gaande van individuen en gezinnen tot bedrijven, instellingen en overheden. Steeds stelt men het belang van de klanten voorop en wenst men hen te begeleiden in het verwerven van inzichten in hun financiële situatie en de mogelijkheden in de markt. Daarnaast zet men sterk in op duurzaam ondernemen én benadert men de markt vanuit een innovatieve omnichannel strategie.

RELATIEBEHEERDER SAVINGS AND INVESTMENTS

Functieomschrijving

In de rol van Beleggingadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen & beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook werk je proactief op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart. Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerking komen. Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal en hierbij heb je de langetermijnrelatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de kantoorhouder en de collega's.

Profiel

De juiste kandidaat heeft een opleiding genoten in een financiële richting en kan ook een eerste commerciële ervaring voorleggen in de verkoop van spaarproducten, complexe beleggingsoplossingen en recurrente spaarplannen. Je bent communicatief sterk en in staat om aan de hand van een juiste vraagstelling een behoefteanalyse te doen. Je bent sterk in IT en in staat om ook anderen te enthousiasmeren over de voordelen van digitale tools. Je bent resultaatgericht en houdt ervan om in team doelen te bereiken. Een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen typeren jou. Om die reden ben je in staat om in een snel veranderende sector kritisch na te denken en de juiste focus te blijven behouden.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job waar je zeer duidelijk weet wat je doelstellingen zijn en de nodige ondersteuning, opleiding en tools krijgt om deze te behalen. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf binnen een boeiende sector, waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Onze klant zet sterk in op een vernieuwende en flexibele manier van werken. De juiste kandidaat kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Kan deze boeiende job als Relatiebeheerder Savings & Investments in een kantoor in Hove jouw aanspreken? Reageer online via de website van Hays of contacteer Lise Smets van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)470 99 15 96. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Adviseur bankproducten
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.