Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 10

Volgende

RELATIEBEHEERDER MET INTERESSE BELEGGINGEN

Hays Bank & Verzekeringen | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 21 dagen op Jobat.be

Argenta vaart een klare koers. Het is een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van zijn duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunt Argenta gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. De langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot succes en het vertrouwen van de klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht.

Het Argentakantoor nabij Gent-Sint-Pieters heeft een sterke naam opgebouwd en bedient dagelijks een trouw cliënteel. Met veel inzet en enthousiasme gaan zij voor de beste oplossing voor de klant binnen een win-winkader. Een aanpak die succesvol mag genoemd worden. Om de verdere ontwikkeling en groei te helpen realiseren, zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een enthousiaste en gedreven Relatiebeheerder beleggingen.

RELATIEBEHEERDER MET INTERESSE BELEGGINGEN

Functieomschrijving

  • Verdere uitbouw van bestaande en potentiële beleggingsklanten
  • Ruime opleiding voorzien en bespreekbaar uurrooster
  • Kantoor is vlot bereikbaar met openbaar vervoer

Na een grondige interne opleiding geef je advies over bank- en verzekeringsproducten aan jouw klanten.
In de job van relatiebeheerder zal je je enerzijds focussen op het domein beleggingen. Je volgt de bestaande beleggingsportefeuille verder op en legt proactief contact met potentiële beleggingsklanten. Tijdens een persoonlijk gesprek breng je hun financiële situatie in kaart en stel je producten voor die bij hun profiel passen. Op die manier zal je de beleggingsportefeuille actief verder uitbouwen. Anderzijds zal je, in het kader van relatiebankieren, tijdens die gesprekken ook polsen naar de mogelijkheden binnen de andere domeinen (dagelijks bankieren, kredieten en verzekeringen). Je detecteert behoeften en opportuniteiten en stelt voor elke klant de beste oplossing voor. Waar nodig kan je de klant doorverwijzen naar een collega-specialist in een ander domein. Het is de bedoeling om als totaalbank op te treden voor de klanten. Je bent daarnaast het aanspreekpunt op kantoor voor alle inkomende vragen omtrent de pijlers beleggingen, fiscaliteit en erfrecht. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Gemiddeld 1 dag per week sta je in voor het onthaal. Een correcte dienstverlening en luisteren naar de klant staan centraal in deze job.

Profiel

Je volgde een bachelor- of masteropleiding, bij voorkeur in de bank- of financiële sector. Daarnaast heb je reeds ervaring opgedaan in een adviesfunctie binnen de bank. FSMA-certificatie inzake bank- en verzekeringsbemiddeling is een must. Kennis van fiscaliteit en erfrecht is een absolute meerwaarde. Je hebt de goesting om je blijvend bij te scholen in de continu wijzigende wetgeving. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands. Je kan de juiste commerciële opportuniteiten spotten op basis van de klantbehoeften en deze vertalen in klantenafspraken voor jezelf of je collega's. Een verkoopovereenkomst sluiten daagt je uit. Je maakt er een sport van om samen met het team commerciële doelstellingen te behalen. Service- en klantgericht werken is jouw tweede natuur.

Aanbod

In deze autonome en verantwoordelijke job werk je met een volledig en transparant productengamma dat helemaal is afgestemd op de doelgroep. Er is veel ruimte tot initiatief en mogelijkheid om acties op te zetten. Je krijgt de ruimte om persoonlijk te groeien, verantwoordelijkheden op te nemen en de mogelijkheid je verder te specialiseren via interne en externe opleidingen. Verder kan je rekenen op een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Dit is een voltijds contract van onbepaalde duur met tewerkstelling in Gent, vlakbij het station Gent-Sint-Pieters. Je maakt deel uit van een professioneel kantoor binnen een gezonde en robuuste bank in volle groei met een uitgesproken cliëntvriendelijke manier van relatiebankieren. Je komt terecht in een dynamisch en hecht team dat graag plezier maakt, maar ook graag topprestaties neerzet.

Kan deze boeiende job als Relatiebeheerder Beleggingen bij Argenta in Gent jou aanspreken? Reageer dan snel online of contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen voor meer info op 09 267 99 89. Je mag rekenen op een snelle feedback na jouw sollicitatie.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons dan vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Gent
Stefanie Meurisse
09 233 11 83
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.