Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 6

Volgende

RELATIEBEHEERDER BELEGGINGEN

* Commerciële ervaring in een bankkantoor

* Sterke interesse in beleggingen

* Dynamisch, energieke en mature persoonlijkheid

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Onze klant is een dynamisch en ambitieus bankkantoor in Niel waar tevredenheid van klanten en werknemers centraal staat. Het betreft een zelfstandig kantoor waar voor beleggingen ruimte voor uitbreiding is. De bankinstelling hecht veel belang aan lokaliteit en de relatie met de klant. Om het kantoor verder te ontwikkelen, is men momenteel op zoek naar een Commercieel Adviseur Beleggingen.

RELATIEBEHEERDER BELEGGINGEN

Functieomschrijving

In de rol van Beleggingadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen & beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen, alsook werk je proactief op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart. Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerking komen. Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal en hierbij heb je de langetermijnrelatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega's, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!


Profiel

Belangrijk voor deze job is een financiële opleiding en een eerste ervaring in de banksector. Je hebt een goede productkennis van de huidige beleggingsproducten. Daarnaast kan je snel behoeften spotten bij bestaande klanten en heb je sterke commerciële vaardigheden. Je bent flexibel ingesteld en denkt in termen van oplossingen. Door jouw kennis van beleggingen ben je in staat om zelfstandig te werken en de verantwoordelijkheid te nemen om binnen dit domein kwalitatief advies te geven. Daarnaast ben je ook bereid om bij te springen op andere domeinen / het loket. Jouw gezonde drive en enthousiasme weet je te combineren met een klantgerichte en commerciële aanpak. Je bent leergierig en stelt je flexibel op

Aanbod

Je komt terecht in een sterk kantoor met een trouw cliënteel, dat zich kan onderscheiden door een transparante klantgerichte aanpak en kwalitatieve dienstverlening. Wederzijdse flexibiliteit en een langetermijnvisie zijn hier zeer belangrijk. Je krijgt de kans om mee te evolueren met het kantoor in zijn verdere groei. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring mag je rekenen op een competitief verloningspakket (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering). Op donderdag is er een laatavondopening.

Kan deze boeiende job als Relatiebeheerder Beleggingen in een kantoor regio Niel je aanspreken? Reageer online via de website van Hays of contacteer Dieter Kennes van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)498/17 65 41. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Antwerpen
Dieter Kennes
+32498176541
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.