Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende

RELATIEBEHEERDER BANK

* Relatiebeheerder Bank
* (Eerste) commerciële ervaring in de banksector is vereist
* Regio Sint-Amandsberg

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Onze klant is het Argentakantoor Dominique Beeuwsaert in Sint-Amandsberg. Dit kantoor bestaat sinds 1997 en is dan ook een gevestigde waarde in de regio met een trouw cliënteel. Een persoonlijke service en klantgerichte aanpak staan centraal. Om het kantoor verder uit te bouwen, zijn we vanuit Hays Bank en Verzekeringen Gent voor deze klant op zoek naar een Relatiebeheerder Bank.

RELATIEBEHEERDER BANK

Functieomschrijving

In deze klantgerichte job van Relatiebeheerder bouw je duurzame relaties op met de klanten. Je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van het bankkantoor door proactief te werken in de bestaande klantenportefeuille. Je detecteert opportuniteiten en nodigt klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en bied je oplossingen aan op maat van de klant. Je focus ligt op beleggingen en kredieten, maar in het kader van cross-sell heb je steeds oog voor alle domeinen (sparen, beleggen, kredieten en verzekeringen). Samen met de kantoorhouder werk je mee aan commerciële acties. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van jouw dossiers en zal je af en toe inspringen aan het onthaal.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze veelzijdige job kan je reeds een eerste commerciële ervaring in de banksector voorleggen. Een specialisatie in kredieten of beleggingen is een troef, maar niet noodzakelijk. Je bent in het bezit van de nodige bankattesten Cauwenbergs en Willems. Je bent een klantgericht en commercieel persoon die vertrouwen en maturiteit uitstraalt. Je hebt oog voor commerciële opportuniteiten en werkt proactief, met de nadruk op het uitbouwen van een langetermijnrelatie met de klant. Verder ben je flexibel en neem je graag initiatief. Je werkt zelfstandig, maar hecht ook belang aan overleg en samenwerking in team.

Aanbod

Argenta is een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op de doelgroep. Je komt terecht in een groeiend kantoor met een familiale sfeer. Wederzijdse flexibiliteit en het nemen van initiatief & verantwoordelijkheid worden hier sterk gewaardeerd. Zowel een deeltijdse als voltijdse tewerkstelling zijn mogelijk. Je mag rekenen op een marktconform salarispakket in overeenstemming met je kennis en ervaring. Het kantoor is gesloten op zaterdag.

Kan deze gevarieerde job als Relatiebeheerder Bank bij het Argentakantoor in Sint-Amandsberg jou aanspreken? Reageer online of contacteer Lien Vanquickenborne van Hays Bank & Verzekeringen Gent op 09 267 99 87 voor meer info.

Interesse?

Hays Gent
Lien Vanquickenborne
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.