Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 28

Volgende
Segaf NV

REGIOVERANTWOORDELIJKE ZUID-WEST-VLAANDEREN

met bouwtechnische affiniteit

Segaf NV | Kortemark | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

SEGAF, met hoofdzetel te Kortemark en filiaal te Grimbergen, is sinds jaar en dag dé marktleider in fabricage en montage van omheiningen, automatische schuif-en draaipoorten en aanverwante producten, bestemd voor de industrie, overheid en retail als voor particulieren. Wij zijn, als financieel gezonde KMO met 45 medewerkers, al meer dan 80 jaar actief in deze markt en danken ons succes aan een ver doorgedreven technische specialisatie en een professionele service aan onze klanten. In het kader van onze verdere groei zijn wij, voor onze hoofdzetel te Kortemark, momenteel op zoek naar een (m/v):
 

REGIOVERANTWOORDELIJKE ZUID-WEST-VLAANDEREN

Functieomschrijving

DE UITDAGING
We rekenen op jou voor de verdere uitbouw en het succes van Segaf in de regio Zuid-West-Vlaanderen en aangrenzend Henegouwen.
 
Als  Regioverantwoordelijke word je verantwoordelijk voor alle technische projectaanvragen en de commerciële, administratieve en technische behandeling van ieder project. 
Dit betekent oa · je bezoekt de werven van bestaande en nieuwe klanten (B2B, overheid, collectiviteiten, aannemers, architecten ,…) en bespreekt de inhoud van elk project tot in detail
· je maakt werkbonnen op voor de ploegchefs en werkt offertes/aanbestedingen uit op basis van de wensen van de klant en de technische gegevens van het bestek of het lastenboek · vervolgens sta je - met je collega materiaalvoorbereider en de plaatsingsteams - in voor de organisatie en uitvoering van het project vanaf de werfopvolging tot aan de oplevering. Daarbij controleer je de bestellingen en de ploegenplanning en - eenmaal de werken zijn opgestart - houd je technisch toezicht op de uitvoering  ·  tot slot, verzorg je de facturatie en volg je mee de inkomende betalingen op. ·  Je rapporteert rechtstreeks aan de bestuurders.

Profiel

.
JE PROFIEL
Na je hogere opleiding (bachelor bouw, bachelor toegepaste architectuur, landmeter, master handelswetenschappen,…) of gelijkwaardig door interesse en ervaring, deed je een eerste relevante werkervaring op ·  Je beschikt over een goede dosis technisch en praktisch inzicht  · Liefst heb je kennis van materialen, aanbestedingen en nacalculaties of heb je de wil om je deze kennis snel eigen te maken · Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent cijfermatig onderlegd · Dankzij je ervaring in een technische-commerciële functie, slaag je erin met succes te onderhandelen, een win-win situatie te bekomen en klanten aan je te binden · Je communicatieve vaardigheden, enthousiasme en verantwoordelijkheidszin helpen je een team monteurs te coachen en te motiveren · Je bent vlot tweetalig (N/F), zowel gesproken als geschreven en ervaren met het Office pakket · Je woont bij voorkeur in de regio Zuid-West-Vlaanderen.
 

Aanbod

ONS AANBOD
Je komt te werken bij de markleider met een bekend product en een waaier aan toepassingsmogelijkheden · We  bieden je een heel veelzijdige job met boeiende contacten en ruime verantwoordelijkheid ·  Segaf staat bovendien bekend voor haar toffe werksfeer, ervaren management en werkzekerheid ·  Tot slot krijg je voor de geleverde prestaties een aantrekkelijk salarispakket met inbegrip van bedrijfswagen.

Interesse?

Deze kans laat je niet voorbijgaan!
Mail daarom meteen je motivatiebrief en cv naar solliciteer@segaf.be
We maken graag snel met jou kennis!
SEGAF NV, Handzamestraat 4, 8610 Kortemark. 051/56.99.41
Diksmuide

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Diksmuide meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.