Terug naar zoekresultaten
TalentXperts

Regionale Sales manager kunstoffen (Duitsland)

Via TalentXperts

Staat 4 dagen op Jobat.be

Dagelijks streven ongeveer 100 van je toekomstige collega’s al 70 jaar lang naar maatoplossingen voor kunststofprofielen in opdracht van klanten in verschillende sectoren en industrieën.  Van ontwerp over testfase tot en met productie, alles is terug te vinden onder 1 dak op het hoofdkantoor in West Vlaanderen.

Regionale Sales manager kunstoffen (Duitsland)

Functieomschrijving

Vanuit een grondige analyse van de Duitse markt bepaal je als nieuwe regionale sales manager, samen met de sales directeur,  een lange termijn visie en –plan waarin je rekening houdt met alle (economische en sectorale) trends, concurrenten en andere relevante gegevens .  Eens jouw strijdplan klaar is, vertaal je dit naar concrete acties om nieuwe klanten te prospecteren.  Als betrouwbare partner bouw je aan een lange termijn relatie en zorg je dat je een toegankelijk aanspreekpunt bent voor jouw klanten en prospecten.  Omdat je meedenkt in de ontwikkeling van nieuwe projecten bij jouw relaties, denk je vanaf de bron mee na over mogelijke oplossingen (op maat gemaakte kunststofprofielen.  Dankzij de sterke band die je met je collega’s van de R&D afdeling, internal sales en productie hebt opgebouwd, werk je samen met alle stakeholders - en niet in het minst de klant - een weldoordachte technisch oplossing uit.  In combinatie met je commercieel inzicht kan het closen van die deal geen probleem meer opleveren! Het spreekt voor zich dat een goede follow up, waaruit je de nodige up-selling kansen creëert, je nauw aan het hart ligt, alsook een nauwkeurige en accurate administratie van al jouw activiteiten.
 

Profiel

Vanuit jouw passie en affiniteit voor techniek heb je in je carrière tot nu toe regelmatig met diverse kunststoffen gewerkt en ben je een kei in het opbouwen van nieuwe relaties in een B2B sector. Gedreven, ondernemend, autonoom en verantwoordelijk zijn karakteristieken die jouw persoonlijkheid definiëren.  Bovendien hou je ervan om dit alles te combineren met een super toffe teamspirit waar je zelf ook jouw steentje aan bijdraagt. Het spreekt voor zich dat je een uitstekende kennis hebt van het Nederlands en het Duits – zowel mondeling als schriftelijk en ook een vlot mondje Engels is mooi meegenomen.  Maar vooral! Je hebt er zin in om deze commercieel technische uitdaging aan te gaan!
 

Aanbod

Naast de uitdagende technische projectverkoop en teamspirit, krijg je ook een mooi salarispakket, je wagen staat klaar op de parking, de laptop en GSM zijn volledig opgeladen en klaar voor de start. Vanuit een home-office bouw je zelf je functie uit en na al het noeste werk, heb je 32 dagen rust (20 wettelijke verlofdagen en 12 ADV dagen) verdiend!
 
Limburg,Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch commercieel / sales engineer
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Limburg
  • Buitenland
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Duits

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Limburg, Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.