Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 7

Volgende
Familiehulp VZW

regiodirecteur Antwerpen

(voltijds – Antwerpen – ref 3a1899)

Bij Familiehulp VZW

Staat 18 dagen op Jobat.be

Familiehulp v.z.w. biedt met meer dan 12.000 medewerkers professionele gezinszorg en poetshulp (onder meer via dienstencheques) in heel Vlaanderen en Brussel. Ook kinderdagverblijven en karweidiensten behoren tot ons aanbod. Als grootste dienst voor thuiszorg in Vlaanderen komen we dagelijks bij tienduizenden mensen thuis over de vloer. Als je bij Familiehulp werkt, weet je dat wat je doet er echt toe doet.

regiodirecteur Antwerpen

Functieomschrijving

Als regiodirecteur ben je een sleutelfiguur zowel in de opbouw van het beleid van onze organisatie als in de implementatie ervan op het terrein. Je begeleidt en stuurt de meer dan 600 medewerkers van de regio aan in functie van de optimale organisatie van kwaliteitsvolle zorg- en dienstverlening. Door een gepast antwoord te geven op de uitdagingen in de zorg – onder meer via netwerking – verstevig je de plaats van Familiehulp in de regio. Je waakt ook over de financiële gezondheid van onze activiteiten in jouw regio en staat in voor het lokale sociaal overleg. Bij dit alles kan je rekenen op onze professionele ondersteunende diensten.
 

Profiel

Je hebt een universitair diploma en een uitgesproken affiniteit met de zorg. Een functie met een ruime verantwoordelijkheid is voor jou niet nieuw. Je hebt ervaring in het leidinggeven aan medewerkers en teams met een ruime autonomie. Je bent goed vertrouwd met het (zorg)landschap in de regio Antwerpen. Na overleg neem je snel beslissingen. Je deelt jouw creatieve ideeën in functie van het resultaat.

Aanbod

Een uitdagende functie met groot maatschappelijk belang in een onderneming die sociale bewogenheid combineert met professionaliteit. Een verloningspakket (inclusief extralegale voordelen) in verhouding tot de verantwoordelijkheden. Een goede omkadering, zowel inhoudelijk als operationeel.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratie & ondersteunende diensten
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Coördinator, Administratie & ondersteunende diensten' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.