Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 33

Volgende

RECRUITMENT CONSULTANT

* Commerciële drive
* Passie voor rekrutering
* Resultaatgericht

Via HAYS

Staat 17 dagen op Jobat.be

Hays is wereldleider in het rekruteren en selecteren van professionals voor permanente, tijdelijke en freelance vacatures. Dankzij ons internationaal netwerk hebben wij een expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden.

Hays België blijft jaar na jaar groeien en is er klaar voor om zijn netwerk verder uit te breiden. Om onze klanten en kandidaten nog beter van dienst te kunnen zijn, openen we een nieuw kantoor in Herentals. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste consultants met een passie voor mensen én commerciële spirit.

RECRUITMENT CONSULTANT

Functieomschrijving

In de job van Recruitment Consultant, ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar opportuniteiten bij topbedrijven in je regio. Je weet de noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature. Daarnaast onderhoud je en breid je je kandidatenmarkt verder uit. Je screent kandidaten op hun werkervaring, persoonlijkheid en skills, en polst naar hun ambities. Een goede communicatie, administratie en een constante evaluatie zijn hier natuurlijk sleutelwoorden. Zo win je het vertrouwen van klant en kandidaat! Je profileert je als expert door een grondige en persoonlijke follow-up op lange termijn. The right person can change a business, the right job can change a life !

Profiel

Bij voorkeur kan je terugblikken op een relevante werkervaring, dit kan ook door stage zijn. Bovendien hou je van commercieel werk, van netwerking. Gedreven door resultaten, streef jij de vooropgestelde objectieven na en breng je samen met je collega's deze divisie naar de top. Je bent ambitieus, georganiseerd en bepaalt samen met je collega's de juiste strategische aanpak om lange termijn relaties aan te knopen en zo de perfecte match te vinden tussen klant en kandidaat.

De consultants van Hays worden gekenmerkt door een specifiek DNA. Een natuurlijke nieuwsgierigheid, de passie om mensen snel te doen groeien, de ambitie om dagelijks je doelen te overtreffen en een groeiende expertise door ervaring, interesse of kennis van het vakgebied.

Aanbod

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?
Join HAYS! Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die dag na dag voldoening en uitdagingen schenkt. We bouwen aan je carrière via gerichte praktische trainingen, state of the art-tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat. We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie, team bonussen en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.

Overtuig onze Talent Recruiter Déborah De Cannière van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Uitzendconsulent
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Geel - Herentals
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Uitzendconsulent' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.