Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 29

Volgende
Blake & Partners

Recruitment consultant - Looking for sales people with a plan

Ben je een gewone job beu? Wil je reeds op jonge leeftijd veel geld kunnen verdienen? Ben je ervan overuigd dat je geschikt bent om te werken in een high-speed omgeving waar op hoog niveau gewerkt wordt met salestargets en deadlines?

Blake & Partners | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Wij zijn op zoek naar de 'top-one-percent consultants' die mensen kunnen lezen en snel cruciale inschattingen maken. Ons bedrijf is in 10 jaar uitgegroeid van start-up tot een internationale groep met business doorheen België, Luxemburg, Nederland en verder. De ambitie en groei van Blake & Partners is ongebreideld en wij zoeken mensen die hierin passen. Door ons ongelimiteerde commissiesysteem en talloze incentives hangt het enkel van jezelf af hoeveel je verdient, uitstijgen boven de massa is bij ons slechts een minimumvereiste!

Recruitment consultant - Looking for sales people with a plan

Functieomschrijving

Jobinhoud:

 • Tijdens de intensieve opleidingsperiode, gegeven door ervaren managementsleden en directors, leer je alle facetten van het rekruteringsgebeuren en groei je uit tot een echte specialist in Recruitment. Zo doe je op korte tijd heel veel kennis en ervaring op die essentieel is bij doorgroei tot echte specialisten en managementsfuncties.
 • Je gaat actief op zoek naar klanten en kandidaten door prospecting, cold calls, uitbouw eigen netwerk... De 'make it happen' mentaliteit is hier essentieel. Jij komt alles te weten over alle jobs in jouw regio en kent je markt door en door. Je onderhandelt met klanten over contracten en verdiept je in hun specifieke eisen en noden. Een commerciële ingesteldheid en service naar de klant toe is essentieel. Je begeleidt het rekruteringsproces van A tot Z en speelt in op ieder mogelijk obstakel zodat de deal gesloten wordt, no matter what happens...

Profiel

Profiel:

 • Je bent een doorzetter that doesn't take no for an answer.
 • Je kan zelfstandig werken en goed omgaan met grote verantwoordelijkheden. Zelf nadenken en in team overleggen over de beste strategie is om een probleem aan te pakken is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent een echte teamplayer die targetgericht werkt.
 • Nine to fivers: gelieve u te onthouden!

Aanbod

Aanbod:

 • De kans om sneller te groeien dan wie ook. Je surft mee op het succes en de groei van het bedrijf en draagt er actief aan mee! Zo kom je in een positieve sfeer terecht, omringd door like-minded people die er ook ten volle voor gaan.
 • Een basissalarispakket dat bovengemiddeld is voor juniorposities op de markt, aangevuld met een ongelimiteerd commissiesysteem dat oploopt tot 22% van de dealwaarde. Dit is het lucratiefste commissiesysteem op de markt!
 • Een groot aantal incentives gaande van exclusieve wagens zoals Mercedes en Porsche, royale kwartaalbonussen, een jaarlijkse supertrip naar Las Vegas, diners in exclusieve sterrenrestaurants, luxehorloges van Rolex en nog veel meer...

Je komt terecht op een plek waar je stoutste dromen dagdagelijkse realiteit zijn!

Interesse?

Blake & Partners
Cindy Stevens
+32 (0)2 647 32 67
Louisialaan 140 1050 Brussels
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Uitzendconsulent' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.