Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende

RECRUITMENT CONSULTANT HAYS

* Passie voor rekrutering
* Commerciële drive
* Resultaatgericht

Via Hays Brussel

Staat 11 dagen op Jobat.be

Hays is wereldleider in het rekruteren en selecteren van professionals voor permanente, tijdelijke en freelance vacatures. Dankzij ons internationaal netwerk hebben wij een expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden.

Voor ons kantoor in Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Recruitment Consultant. We verwelkomen vooral ambitieus talent met een commerciële spirit én een passie voor mensen.

RECRUITMENT CONSULTANT HAYS

Functieomschrijving

In de job van Recruitment Consultant, ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar opportuniteiten bij topbedrijven in je regio. Je weet de noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature. Daarnaast onderhoud je en breid je je kandidatenmarkt verder uit. Je screent kandidaten op hun werkervaring, persoonlijkheid en skills, en polst naar hun ambities. Een goede communicatie, administratie en een constante evaluatie zijn hier natuurlijk sleutelwoorden. Zo win je het vertrouwen van klant en kandidaat! Je profileert je als expert door een grondige en persoonlijke follow-up op lange termijn. The right person can change a business, the right job can change a life !


Profiel

De consultants van Hays worden gekenmerkt door een specifiek DNA. Een natuurlijke nieuwsgierigheid, de passie om mensen snel te doen groeien, de ambitie om dagelijks je doelen te overtreffen en een groeiende expertise door ervaring, interesse of kennis van het vakgebied.

Aanbod

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?
Join Hays. Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die veel voldoening en uitdaging schenkt. We bouwen aan je carrière via gerichte praktische trainingen, handige tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat. We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie, team bonussen, firmawagen, smartphone en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.
Overtuig onze Talent Recruiter Anna Wery van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Uitzendconsulent
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Uitzendconsulent' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.