Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 7

Volgende

RECRUITMENT CONSULTANT HAYS RESPONSE

* Passie voor rekrutering
* Teamplayer
* Commerciële drive

Via Hays Antwerpen

Staat 7 dagen op Jobat.be

Hays is wereldleider in het rekruteren van professionals voor permanente, tijdelijke en freelance vacatures. Hays Response is de succesvolle subbrand van Hays, die focust op het snel en efficiënt plaatsen van supportprofielen in Finance, Sales, Office en Logistics.

Voor ons team in Zaventem zijn we op zoek naar een enthousiaste consultant met een commerciële spirit én passie voor mensen.

RECRUITMENT CONSULTANT HAYS RESPONSE

Functieomschrijving

In de job van Recruitment Consultant, werk je in een klein en dynamisch team. Samen ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar snelle opportuniteiten bij topbedrijven in de regio. Je weet de dringende noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature, en schakelt snel om binnen je netwerk de beste oplossing te vinden. Je screent kandidaten op ervaring, persoonlijkheid en skills met onze dynamische tools. Een goede communicatie, administratie en een snelle evaluatie zijn hier natuurlijk sleutelwoorden. Je wint als geen ander het vertrouwen van je klant en kandidaat en werkt mee op lange termijn.
The right person can change a business, the right job can change a life !

Profiel

Bij voorkeur kan je terugblikken op een relevante werkervaring, dit kan ook door stage zijn. Bovendien hou je van commercieel werk, van netwerking. Gedreven door resultaten, streef jij de vooropgestelde objectieven na en breng je samen met je collega's deze divisie naar de top. Je bent ambitieus, georganiseerd en bepaalt samen met je collega's de juiste strategische aanpak om lange termijn relaties aan te knopen.

De consultants van Hays Response worden gekenmerkt door een specifiek DNA. Een natuurlijke nieuwsgierigheid, de passie om mensen snel te doen groeien, de ambitie om dagelijks je doelen te overtreffen en een groeiende expertise door ervaring, interesse of kennis van het vakgebied.

Aanbod

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?
Join HAYS Response! Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die dag na dag voldoening en uitdagingen schenkt. We bouwen aan je carrière via gerichte praktische trainingen, state of the art-tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat. We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie, team bonussen en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.
Overtuig onze Talent Recruiter Anna Wery van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Uitzendconsulent
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Uitzendconsulent' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.