Terug naar zoekresultaten
Accent

RECRUITMENT CONSULTANT FINANCE

Via Accent

Bedrijfsinfo

Accent Jobs is een recruitment specialist die over het grootste netwerk van gespecialiseerde kantoren in België beschikt (212 kantoren 600 medewerkers). Accent Jobs stelt elke dag meer dan 10 000 personen te werk. Bij het selecteren van vacatures weerhoudt Accent Jobs enkel die vacatures die uitzicht bieden op een vaste aanwerving.

Accent hertekent voortdurend de wereld van human resources management volgens de noden en opportuniteiten die zich voordoen en aankondigen en dat over geografische en disciplinaire grenzen heen. Accent is actief in het volledige landschap van HR-oplossingen met Business Units in jobs optie vast (Accent Jobs) payroll (Accent Payroll) outsourcing (Logi-technic) professional staffing training en HR-advies (Peak6) outsouring ingenieurs (Abylsen) en dienstencheques (Home Maid). Accent is actief in België en Nederland met concrete uitbreidingsplannen binnen Europa. Accent telt circa 1200 eigen medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van EUR 410 miljoen euro

RECRUITMENT CONSULTANT FINANCE

Functieomschrijving

Als Recruitment Consultant sta je in/ben je verantwoordelijk voor: Het behalen van commerciële targets (80%) door screening van kandidaten het voeren van selectiegesprekken het afnemen van testen en het vastleggen van sollicitatiegesprekken. Het uitvoeren van administratieve taken zoals loonadministratie het invullen van sociale documenten en de opvolging van elke uitzendkracht (20%). De rekrutering en selectie van geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures die je krijgt van je kantoorverantwoordelijke. Telefonische prospectie naar klanten en 'on-the-field' jobscouting behoren ook tot je takenpakket. Dagelijks rapporteren aan je kantoorverantwoordelijke. Als consultant Finance heb je bij voorkeur een diploma of ervaring in de financiële sector.Een eerste werkervaring is een troef. .

Profiel

Als Recruitment Consultant ben/heb je:

 • Bachelor diploma bij voorkeur in de financiële sector maar is geen must
 • Leergierig en positief ingesteld.
 • Doorzetten is jouw kracht.
 • Telefonische prospectie schrikt je niet af. Je maakt er graag je tweede natuur van.
 • Goede kennis van het MS Office pakket en het Internet.
 • Uitdagingen ga je niet uit de weg.
 • Je kan omgaan met cijferdruk en krijgt een kick van het werken met commerciële targets.
 • Je stelt je dagelijks professioneel op naar klanten en je bezit over een charismatische en dynamische uitstraling.
 • Stressbestendig flexibel creativiteit en initiatief staan bovenaan je woordenboek
 • Voltijdse tewerkstelling in Zwijnaarde

Aanbod

We voorzien voor jou als Consultant een intensieve trainingsperiode van 3 maanden gegeven door onze eigen Accent Business School waarbij je the way of working aan den lijve ervaart door on-the-job learning en een intensief trainingstraject waarbij je onze bedrijfscultuur missie visie strategie bedrijfswaarden en onze IT-tools leert kennen. Naast een trainingsperiode van 3 maanden krijgen alle medewerkers gemiddeld 24 dagen opleiding per jaar. Onze Accent Business School maakt van jou in twee jaar een expert in sales.

Daarnaast bieden wij jou een uitdagende en zeer gevarieerde functie in een sterk groeiend professioneel Belgisch bedrijf met een duidelijke strategie en met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inbreng.

Als Consultant werk je in een kantoor binnen een straal van 20 km van je woning. Dankzij onze vele kantoren verspreid over Vlaanderen ben je altijd dicht bij huis.

Bij Accent Jobs for People krijg je als Recruitment Consultant de kans om binnen 2 jaar door te groeien naar Senior Consultent(e) of account manager.

Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris met een vast en een variabel gedeelte maaltijdcheques seminaries ...Daarenboven kan je targets halen voor extra opleidingen ...
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Accent Financial Forces Gent

Alle jobs Training & opleiding

Populaire jobs in Training & opleiding:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.