Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende

RECRUITMENT CONSULTANT ENGINEERING

* Passie voor rekrutering & commerciële drive
* Interesse in engineering profielen
* Resultaatgericht

Via Hays Brugge

Staat 9 dagen op Jobat.be

Hays is wereldleider in het rekruteren en selecteren van professionals voor permanente, tijdelijke en freelance vacatures. Dankzij ons internationaal netwerk hebben wij een expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden.

Voor ons kantoor in Zaventem zijn wij op zoek naar een gedreven Recruitment Consultant in onze divisie Engineering. We verwelkomen vooral ambitieus talent met een commerciële spirit én een passie voor mensen.

RECRUITMENT CONSULTANT ENGINEERING

Functieomschrijving

In de job van Recruitment Consultant, ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent een geboren ondernemer, een echte doorzetter met commerciële drive. Met jouw passie voor rekrutering weet jij precies hoe je het vertrouwen van klant en kandidaat kan winnen. Je bent dagelijks in contact met jouw netwerk en steeds op zoek naar opportuniteiten bij topbedrijven in jouw regio. Je weet de noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature. Daarnaast onderhoud je en breid je jouw kandidatenmarkt verder uit. Binnen de divisie Engineering ga je op zoek naar diverse ingenieursprofielen, technische experten tot projectmanagers en vertegenwoordigers met technische expertise. The right person can change a business, the right job can change a life !


Profiel

Bij voorkeur kan je terugblikken op een relevante werkervaring. Dit kan ook door stage zijn. Je hebt interesse in Engineering profielen. Gedreven door resultaten, streef jij de vooropgestelde objectieven na en help je jouw divisie naar de top te brengen. Je bent ambitieus, georganiseerd en bepaalt samen met jouw collega's de juiste strategische aanpak om langetermijnrelaties aan te knopen en zo de perfecte match te vinden tussen klant en kandidaat. Een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans is vereist.

Aanbod

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?
Join Hays! Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die veel voldoening en uitdaging schenkt. We bouwen aan jouw carrière via gerichte praktische trainingen, handige tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat. We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.
Overtuig onze Talent Recruiter Anna Wery van je motivatie, skills en ambitie door online te solliciteren!

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Uitzendconsulent
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Uitzendconsulent' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.