Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 27

Volgende

RECRUITMENT AND TALENT MANAGEMENT SPECIALIST

* Softe HR
* Regio Dendermonde
* HR-projecten en opleidingen

. | Dendermonde | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

Onze klant is een wereldwijde leider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan producten waarmee het zijn klanten, in meer dan 100 landen, bedient en dit door middel van strategische merken. De groep heeft ruim 13.000 medewerkers en heeft meer dan 30 productielocaties. Zij zet in op duurzaam ontwikkelen en baseert zich op het cradle-to-cradle principe voor zijn eco-innovatiestrategieën. Doel is om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.RECRUITMENT AND TALENT MANAGEMENT SPECIALIST

Functieomschrijving

Als Recruitment & Talent Management Specialist ben je verantwoordelijk voor de volledige werving en selectie van de diverse afdelingen (Plant & Sales). Dit omvat de keuze van zoekstrategieën, screening cv's en interviewen van kandidaten. Hiervoor ga je creatief en proactief op zoek naar innovatieve manieren om talent aan te trekken. Je ondersteunt de collega's binnen HR met de onboarding van nieuwe medewerkers en bij het opstellen en uitwerken van opleidingsprogramma's. Dit laatste omvat de centrale registratie van opleidingen, opmaak en opvolging van de skill matrix, coördineren van opleidingen, verwerken van de evaluaties en het opvolgen van subsidiemogelijkheden. Je werkt nauw samen met leidinggevenden en rapporteert rechtstreeks aan de HR Manager. Daarnaast ga je aan de slag met Employer Branding door nauwe samenwerking met scholen uit te bouwen en het bedrijf via job events verder op de kaart te zetten.Profiel

Je beschikt over een professionele houding en hebt enkele jaren ervaring als recruiter binnen een productie- en salesomgeving. Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie, bent communicatief, flexibel, een teamplayer en werkt oplossingsgericht. Dankzij jouw communicatieve en organisatorische skills kan je zelfstandig doelen bereiken. Je beschikt over een grondige kennis van MS Office. Je bent gedreven, gemotiveerd en enthousiast.

Aanbod

Onze klant biedt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat inzet op innovatie, duurzaamheid en ecologie.

Heb je interesse in deze job als HR Officer? Neem dan zeker contact op met Patty Cathelyn via 09 233 11 83 of laad je cv online op via www.hays.be.

Interesse?

Hays Gent
Patty Cathelyn
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.