Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 33

Volgende
Volvo Group Belgium

Recruiter

Bij Volvo Group Belgium

Staat 2 dagen op Jobat.be

Volvo is een internationale groep van Zweedse origine. De groep neemt een belangrijke positie in als producent van bedrijfsvoertuigen: vrachtwagens, bussen en machines voor burgerlijke bouwkunde en grondverzet. Volvo produceert verder ook scheeps- en industriële motoren. Sinds 1964 bouwt Volvo vrachtwagens in België en meer specifiek in Gent waar de vrachtwagenfabriek van Volvo Group Trucks Operations gevestigd is. De fabriek produceert bijna een derde van de totale Volvo-vrachtwagenproductie wereldwijd

Recruiter

Functieomschrijving

Ben jij ook zo gepassioneerd door het HR rekruteringsproces?  Hou je ervan om de juiste mensen te zoeken en aan te trekken?  Ben je people-minded, betrokken, en dynamisch, en heb je zin in een nieuwe uitdaging?  Zoek niet langer verder! Hier in Gent kom je terecht in een internationale omgeving waarin je deel uitmaakt van een toegewijd en samenhangend team.

Ons team 
Ons divers rekruteringsteam bestaat uit 13 medewerkers, verspreid over Frankrijk en België. Zo hebben we niet alleen ervaringsdeskundigen in ons team, maar ook studenten en pas-afgestudeerden.  Samen maken we deel uit van de overkoepelende rekruteringsafdeling bestaande uit 80 leden over heel de wereld. Denk hierbij aan een mooie samenwerking met Zweden, USA, India, Polen, .. binnen onze globale HR organisatie. We bouwen samen aan een optimaal rekruteringsproces waarin ook het organiseren van externe events  (studentenbeurzen, programma’s voor net afgestudeerden en internationale stageprogramma’s) aan bod komt. 

Jouw job
Je zal deel uitmaken van het team in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit:
  • CV screening
  • Telefonische screening
  • Afnemen van one-on-one interviews
  • Postings op job boards
  • Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters
Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding’-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.


 

Profiel

Je bent expert op vlak van rekrutering en hebt minstens 5 jaar ervaring in dit domein (cfr. in selectiekantoren/ grote bedrijven).
Je bent communicatief zeer sterk en weet jouw mening over te brengen naar kandidaten en managers.
Je beschikt over een goed analytisch vermogen en weet de juiste mensen te selecteren.
Dankzij jouw organisatorische capaciteit en stressbestendigheid kan jij perfect meerdere vacatures tegelijk behandelen.
Je weet daarbij ook de juiste prioriteiten te stellen.
Je hebt een Master in HR of iets gelijkwaardig.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect (geschreven en gesproken).
Jouw kennis van Social Media en de nieuwe technologieën, in combinatie met jouw jarenlange ervaring maakt van jou de perfecte kandidaat!
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.