Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 5

Volgende
Farm Frites Belgium N.V.

Recruiter

Via Farm Frites Belgium N.V.

Nog 1 dag om te solliciteren

Welkom in onze wereld. Een wereld die geheel gewijd is aan de aardappel en de talloze mogelijkheden van dit veelzijdige gewas. Al ruim 40 jaar leggen wij ons toe op de ontwikkeling van allerlei bevroren en gekoelde aardappelproducten. Producten waaraan wij in veel landen onze toonaangevende marktpositie danken. Wij hebben dit vooral bereikt door onze passie voor kwaliteit. Ook in de toekomst zal die passie ons fundament blijven. Een passie die begint bij de aardappelen van Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika en eindigt op de borden van consumenten over de hele wereld. Farm Frites is in 1971 opgericht als familiebedrijf en is dat nog steeds. Een bedrijf gebouwd op sterke fundamenten als puurheid, authenticiteit en landbouwkennis. Uitgangspunten die leiden tot een nadruk op mens en milieu. Tot het centraal stellen van klanten, consumenten, telers en werknemers. Farm Frites bouwt voort op deze eenduidige visie. Kijk voor meer informatie op www.farmfrites.com.
 

Recruiter

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige Recruitment functie binnen de Food? Lees dan snel verder!

Farm Frites heeft voor haar locatie in Lommel een vacature voor een gedreven

Recruiter M/V

Functieomschrijving Recruiter
Recruitment binnen Farm Frites is volop in ontwikkeling. Van het optimaliseren van het recruitmentsysteem (ATS) tot het bouwen aan ons werkgeversmerk. De functies waarvoor je recruit zijn breed en divers: van Operators, HSE Managers tot Aardappelinkopers. Kortom een zeer veelomvattende recruitmentfunctie waarin je echt het verschil kunt maken.

De functie behoort tot de afdeling HR, rapporteert aan de Recruitment Manager en werkt binnen de gehele organisatie van Farm Frites International. Werkt nauw samen met de HR collega’s, de landen vertegenwoordigers of vertegenwoordigers van de business units op tactisch en operationeel niveau. Je overlegt over het W&S proces, adviseert, stuurt en rapporteert.

Je schrijft de wervingsprofielen, gebaseerd op de wensen vanuit de business, schakelt de juiste wervingskanalen in, doet de voorselectie -inclusief correspondentie richting kandidaten-, voert selectiegesprekken in samenwerking met de betrokken business unit en organiseert indien gewenst een assessment.

Daarnaast zorgt je voor een professionele zichtbaarheid van Farm Frites als werkgever op de website(s) en social media en volg je de arbeidsmarkt op de voet: trends, ontwikkelingen en doet hierover proactief voorstellen, gebaseerd op te verwachten (interne) ontwikkelingen. Levert een bijdrage aan het “on boarding” proces en aan de invulling van het principe “great place to work”.
 

Profiel

 • Bachelor werk- en denkniveau op het gebied van HR;
 • Recruitment ervaring liefst als Recruiter binnen de Food;
 • Kennis van de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen daarbinnen gerelateerd aan de levensmiddelenindustrie;
 • Kennis van recruitment tools (m.n. social media) en/-systemen en arbeidsmarktcommunicatie;
 • Affiniteit met processen maar kun je ook flexibel zijn wanneer de situatie er om vraagt.
 • Kennis van projectmanagement: initiëren, plannen, aansturen, opvolgen, afronden;
 • Kennis van MS Office en recruitmentsystemen (ATS);
 • Veel humor en ben je stressbestendig: alles moet vandaag af!

Aanbod

Werken bij Farm Frites is leuk, creatief en uitdagend. Daarom bieden we onze medewerkers een omgeving waarin hun individuele talenten tot bloei kunnen komen en hun persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden. Wij bieden daartoe opleidings- en scholingsmogelijkheden, een werkklimaat waarin uitdaging en ondersteuning in evenwicht zijn en een promotiebeleid dat recht doet aan kunde en prestaties. Als familiebedrijf hecht Farm Frites aan menselijke omgangsvormen waarin wederzijds respect, wederzijdse zorg en wederzijdse verantwoordelijkheid leidend zijn.
Noord-Limburg (Lommel - Maaseik)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Rekrutering & selectie
 • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
 • Lommel (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

 • Bepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Noord-Limburg (Lommel - Maaseik) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.