Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 17

Volgende
Colruyt Group

Recruiter Logistiek Colruyt Group

Recruiter Logistiek Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Recruiter Logistiek Colruyt Group

Functieomschrijving

De juiste medewerker op de juiste plaats, daar staan we voor bij Colruyt Group. Voor alle bedrijven in onze groep selecteren we daarom een gevarieerde mix van profielen. Als recruiter schat je kandidaten perfect in, zodat hen een boeiende carrière wacht.

 

In een eerste fase van de selectieprocedure voer je een intakegesprek met de aanwervende leidinggevende om de juiste functieomschrijving op te stellen en je laat een inspirerende vacaturetekst opstellen. Je beslist welke strategische selectieaanpak het meest efficiënt is voor een openstaande functie en welke procedure de juiste kandidaten zal aantrekken.

Je zoekt expert- en kennisprofielen voor logistieke functies en afdelingen binnen Colruyt Group. Je zorgt voor de eerste screenings, selectiegesprekken en de analyse van selectietesten. Je beheert het hele sollicitatiedossier van het eerste gesprek tot de finale feedback aan de kandidaat. Met deze informatie stel je gefundeerde adviezen op voor de aanwervende leidinggevende, waarmee je een duurzaam partnership opbouwt.

Intern breng je op directievergaderingen ook diverse HR-thema’s aan. Je bespreekt die met de directieleden en zoekt samen naar een effectievere selectiestrategie. Samen met de business werk je projecten uit om dergelijke thema’s succesvol op te nemen binnen Colruyt Group.

Ten slotte ben je naast de selectie van onze kandidaten ook verantwoordelijk voor de integratie- en exitgesprekken met onze medewerkers.

 

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelordiploma of je bent gelijkwaardig in ervaring. Je hebt minstens één jaar werkervaring in rekrutering en selectie.
 • Vlotte omgang – Je communiceert en onderhoudt contacten met kandidaten en geeft feedback over het verloop van hun sollicitatie. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je kan vlot en professioneel contacten leggen.
 • Bruggenbouwer – Je vormt de link tussen Selectie en de business. Je legt dan ook makkelijk contacten en bouwt hechte partnerships uit.
 • Analytisch vermogen – Met je kritische ingesteldheid kan je hoofd- van bijzaken onderscheiden in ingewikkelde situaties. Je kan goed kandidaten inschatten en de juiste profielen koppelen aan openstaande functies.
 • Besluitvaardigheid – Je neemt dagelijks belangrijke en strategische beslissingen in het selectieproces en bij de opstelling van de logistieke vacatures.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Frans en je hebt een zeer goede basiskennis van het Nederlands. Zo kan je eenvoudig communiceren met al je collega’s en medewerkers.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen.
 • Aangename werksfeer – Je komt terecht in een tof team van collega’s waar je steeds op terug kan vallen.
 • Ondersteuning – Je krijgt een doorgedreven opleiding. Nadien kan je steeds rekenen op de steun en feedback van je team van collega-recruiters.
 • Ruimte voor jezelf – Wie Colruyt Group zegt, zegt meteen ook no-nonsense en flexibiliteit. Bij ons mag je zijn wie je bent. We helpen je ook om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Interesse?

Charlotte Coppens
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.