Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 31

Volgende
Hudson Belgium NV

RECRUITER LIFE SCIENCES

Je beschikt over een Bachelor of een Master diploma, wil de boeiende wereld van rekrutering ontdekken en je hebt interesse in de Healthcare sector.

Via Hudson Belgium NV

Staat 5 dagen op Jobat.be

Hudson is marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.
 
Ter ondersteuning van ons team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)
 
RECRUITER LIFE SCIENCES
REKRUTERING EN SELECTIE

RECRUITER LIFE SCIENCES

Functieomschrijving

 • In het kader van verschillende rekruteringsopdrachten binnen de Healthcare sector (farmaceutische, life sciences en medical devices bedrijven alsook ziekenhuizen en zorginstellingen) ga je samen met een consultant op klantenbezoek, waar je meehelpt de behoeften van de klant te analyseren en de juiste rekruteringsmethode te bepalen. Door het contact met een verscheidenheid aan bedrijven verwerf je een brede kijk op de Belgische en internationale arbeidsmarkt en bouw je je eigen netwerk uit in de Healthcare sector.
 • Je zoekt (pro-)actief naar getalenteerde professionals die voldoen aan de criteria van onze klanten. Je maakt hiervoor gebruik van onze state-of-the-art tools, zoals o.a. onze eigen databank, internet tools, netwerken, … maar je beperkt je niet tot deze: je leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin leiden je naar nieuwe paden om kandidaten te vinden en brengen je zo in contact met mogelijke toekomstige klanten.
 • Via een telefonische screening ga je na of de professionals beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je wordt hun gesprekspartner met wie je open reflecteert over hun carrière en je bouwt met hen een vertrouwensrelatie op. Dankzij je meertaligheid (Nederlands – Engels – Frans) kan je vlot met onze klanten en kandidaten communiceren. Je wil dan ook graag in een omgeving werken waarin je jouw communicatieve vaardigheden en talenkennis kan verbeteren en optimaliseren.

Profiel

 • Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, autonomie en teamspirit weet te combineren. Je combineert een servicegerichte ingesteldheid met een gezonde commerciële drive. Ondersteund door een team van gemotiveerde consultants breng je projecten doelgericht tot een succesvol einde. Je bent gedreven om klanten en kandidaten de perfecte oplossing te bieden!
 • Je beschikt over een Bachelor of een Master diploma, wil de boeiende wereld van rekrutering ontdekken en je hebt interesse in de Healthcare sector. Je bent iemand die zijn of haar potentieel binnen de dynamische omgeving van Hudson verder wil ontplooien. Je ziet deze job dan ook als een unieke kans voor jou om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?
 
Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE767435 naar hr.careers@jobs.hudson.com
 
Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte
Moutstraat 56 l 9000 Gent
Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com
 
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Rekrutering & selectie
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.