Terug naar zoekresultaten

Recruiter - Gent

374832573

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Recruiter - Gent

Functieomschrijving

Voor onze eigen technische divisie van AGO JOBS & HR in Wondelgem, een deelgemeente van Gent, zijn wij op zoek naar een extra collega. Als technisch kantoor van AGO zijn wij gespecialiseerd in de recrutering van technische arbeiders en bedienden. Dit gaat van een technisch operator,lasser, technieker tot een projectingenieur, calculator, procesingenieur... We bieden interimjobs aan waarbij het de bedoeling is dat ze na een bepaalde periode een vast contract krijgen van onze klant maar gezien onze profielen bieden onze klanten heel vaak onmiddellijk een vast contract aan. Tijdelijke opdrachten of AD-Hoc aanvragen komt in dit kantoor weinig of niet voor. Uw takenpakket: Als enthousiast, gedreven en communicatief persoon sta je mee in voor de selectie en recrutering van uitzendkrachten. Je recruteert via de verschillende jobsites en onze eigen databank. Je staat in voor de volledige screening van kandidaten. Dit voor zowel technische arbeiders als technisch bedienden. Na de screening, leg je de persoon passende vacatures voor en stel je deze uitzendkrachten voor aan onze klanten. Je staat in voor de volledige (administratieve) opvolging van jouw eigen kandidaten. Naast de recrutering en de selectie ben je verantwoordelijk voor de administratie en planning van onze uitzendkrachten. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en uitzendkrachten. Je probeert zowel de klanten als de uitzendkrachten ten alle tijde te helpen.

Profiel

Je behaalde minstens een professionele bachelor in de bedrijfspsychologie, communicatiemanagement, arbeids- en organisatiepsychologie, handelswetenschappen, ... Je hebt een passie voor Human resources en meer bepaald in screening en selectie. Je bent zeer communicatief ingesteld en je houdt ervan om te bellen met uitzendkrachten en klanten. Je bent assertief,hands-on en positief ingesteld. Werken van 9 tot 18 uur vormt voor jou geen probleem. Je bent flexibel ingesteld naar uren toe. Prioriteiten stellen is voor jou geen probleem. Een groot takenpakket vormt voor jou een uitdaging. Je bent een echte multitasker. Je bent stressbestendig, gedreven en enthousiast. Je hebt een echte doe-mentaliteit. Je voert elke opdracht met plezier uit. Technische kennis is geen vereiste

Aanbod

Je komt terecht in een mooi, rustig gelegen kantoor langs de R4. Wij zijn geen stadskantoor waardoor we steeds gefocust kunnen werken. Je komt in een gedreven, senior team terecht. Je krijgt opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een competitief salarispakket met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques (?8), een hospitalisatieverzekering, bonussen, ... Er worden ook regelmatig leuke teamactiviteiten georganiseerd. Ons kantoor is bereikbaar met de tram 1 vanuit Gent.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.