Terug naar zoekresultaten

RECRUITER AGO JOBS & HR GENT

374830920

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

RECRUITER AGO JOBS & HR GENT

Functieomschrijving

oor onze technische cel in Wondelgem, nabij Gent, zijn wij op zoek naar een extra Recruiter. Je komt terecht in een team van 2 gedreven senior collega's en zal specifiek instaan voor twee projecten en de administratie van ons kantoor. Je start met jezelf in te werken door op 1 groot project te werken waarbij je in staat voor de rekrutering en selectie van elektriciens, elektrische bachelors en masters. Verder houdt dit in dat je nauwe contacten met deze klant opbouwt en onderhoudt. Concreet houdt dit in dat je deze klant van A tot Z verzorgt. Een je volledig bent ingewerkt, volgt er een tweede dossier waar je zal instaan voor dezelfde opdracht, maar met andere profielen. Ook hier bouw je een intens contact op en zorg je ervoor dat de klant jouw energie voelt. Naast deze twee dossiers, word je verantwoordelijk voor een administratief pakket: - Je staat in voor het uitschrijven, publiceren en bijhouden van vacatures. - Je staat in voor het maken van contracten en het overlopen van het contract met de uitzendkrachten. - Je controleert ingegeven prestaties en zorgt ervoor dat uitzendkrachten correct worden verloond en dat klanten een correcte factuur ontvangen. - Je staat in voor het beantwoorden van vragen met betrekking tot de tewerkstelling van uitzendkrachten en bezorgt hen de juiste antwoorden op hun vragen. - Ook klanten sta je bij op sociaal - en arbeidsrechtelijk vlak. Uiteraard word je bijgestaan door een sociaal secretariaat.

Profiel

Onze ideale kandidaat kan zich vinden in onderstaand profiel: - Je beschikt over een bachelor - Je bent een gedreven, hands-on en communicatieve persoon. - Je bent een teamplayer. - Je bent flexibel ingesteld zowel op vlak van je takenpakket als op vlak van werkuren.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische onderneming waar gedrevenheid en optimisme op nummer 1 staan. AGO is een familiebedrijf waardoor je veel mogelijkheden krijgt en creatief kan meedenken aan nieuwe zaken. Het team bestaat uit twee senior collega's die je volledig zullen begeleiden en opleiden. Verder krijg je ook vanuit het hoofdkantoor heel wat opleidingen met betrekking tot rekruteren, administratie en dergelijke meer. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur, een competitief loon aangevuld met heel wat extra legale voordelen zoals maaltijdcheques (?8), een hospitalisatieverzekering (DKV) , verschillende type bonussen, een sinterklaascheque (?35). Daarnaast worden er frequent evenementen georganiseerd zoals een summer kick - off, een kerstmarkt, een personeelsfeest en dergelijke meer. Zin om mee te bouwen aan deze firma? Solliciteer snel en stuur je cv door naar gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.