Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 31

Volgende

RECEPTIONIST(E) DEELTIJDS

Select HR Turnhout | Rijkevorsel | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Onze klant, een grote speller in de bouwsector, is omwille van groei op zoek naar een ONTHAALMEDEWERKER. De firma is een sterke groep die wordt gekenmerkt door inzet, teamwerk, loyaliteit en fierheid.

Ben jij iemand gedreven? Krijg je energie van contact met mensen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

RECEPTIONIST(E) DEELTIJDS

Functieomschrijving

In deze functie zijn je taken en verantwoordelijkheden heel divers. Je staat in voor het uitvoeren van klassieke secretariaatstaken (postbehandeling, briefwisseling, presentaties maken,…). Je bedient de telefooncentrale en ontvangt bezoekers. Ook zorg je voor de ondersteuning bij de opstart van werven: opvragen nutsleidingen, aanvragen telefoonaansluitingen,… Aansluitend sta je in voor het agendabeheer van verschillende collega’s en voor de organisatie, opvolging en coördinatie van diverse bedrijfsactiviteiten. Tot slot biedt je administratieve ondersteuning aan de afdelingen die hierom vragen.

Profiel

Voor deze fijne uitdaging kijken we uit naar iemand met een aantal jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Ervaring in de bouwsector is uiteraard een meerwaarde, maar geen must. Verder denken we aan iemand met een pragmatische en klantgerichte instelling, een vriendelijke uitstraling en een communicatief karakter. Ben je daarbij iemand flexibel en neem je makkelijk initiatief? Dan is dit absoluut een plus. Tot slot zijn we op zoek naar de kandidaat met eveneens een discrete en integere manier van aanpak aangezien er heel wat informatie voorbij het onthaal passeert.

  • Goede kennis Frans en Engels
  • Opleiding secretariaat-talen of een andere relevante opleiding
  • Goede kennis MS Office, kennis van Navision is een pluspunt
  • Je bent op korte termijn beschikbaar

Aanbod

Je komt terecht in een aangename en dynamische werkomgeving waar ‘bouwen aan mensen’ de baseline is. Een marktconform salaris met extralegale voordelen spreekt voor zich.

Aangezien men de klanten en relaties een optimale service wil garanderen, is de receptie bemand van 07.45u tot 17.15u. Dit betekent dat je samen met je collega receptionist(e) deze functie uitvoert in een duobaan. Je vult wisselend de vroege (07.45u – 12.45u) en de late shift (12.15u – 17.15u) in. Op deze manier voorzien we een tewerkstelling van +/- 65%.

 

Enthousiast voor deze functie? Contacteer Kate Wils: kate.wils@selecthr.be // 014 40 50 00.  

Interesse?

Bezoek www.select-jobs.be voor meer informatie over de vacature RECEPTIONIST(E) DEELTIJDS of solliciteer online op de vacature RECEPTIONIST(E) DEELTIJDS.

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.