Terug naar zoekresultaten
Start People

Reachtruckchauffeur

Start People | Grimbergen | Interim optie vast, Voltijds

Onze klant is de onbetwiste wereldleider op het vlak van constructie- en mijnbouwmachines, diesel- en aardgasmotoren, industriële gasturbines en diesel- en elektrische locomotieven. Ook hun gele graafmachines zijn een heel gekend beeld! Hun logistiek centrum is gevestigd te Grimbergen.

Reachtruckchauffeur

Functieomschrijving

Als magazijnier ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor verschillende logistieke taken. Het takenpakket kan afhangen van de afdeling waar je terecht komt. Indien je een ruime ervaring hebt met hef- en/of reachtruck, zal je voornameliljk ingezet worden met rollend materieel. Je bent verantwoordelijk voor: stockeren, orderpicken, inbound, outbound,... Hiernaast moet je ook manuele taken uitvoeren. Je wordt polyvalent ingezet.

Profiel

Je bent voor de volle 100% gemotiveerd om te werken als magazijnier. Een stabiele werkervaring spreekt sterk in je voordeel. Ervaring met hef- en/of reachtruck is noodzakelijk. Je hecht belang aan nauwkeurig werken. Door oog voor detail en focus kan je jouw job bijna foutloos uitvoeren. Fysiek werk schrikt jou niet af. Je bent flexibel naar taken toe en vindt het niet erg om polyvalent ingezet te worden. Je bent bereid om in ploegen te werken. We zoeken kandidaten die zich op lange termijn willen engageren. Je beschikt over een goede kennis Nederlands.

Aanbod

Indien jouw kandidatuur zeer overtuigend is, maak je kans om meteen vast in dienst te gaan! Alle opdrachten zijn voor lange termijn met optie vast. Je kan starten op interimbasis. Afhankelijk van je prestaties, evaluaties, absenteïsme, economische factoren,.. kan je nadien in aanmerking komen voor een vast contract. Mogelijke ploegensystemen: 2 ploegen (vroege & late ploeg) of vaste late ploeg of nachtploeg. Je wordt voorzien van de nodige opleiding, ondersteuning en evaluatie. Ook het behalen van attesten voor hef- en/of reachtruck kan intern voorzien worden. Je komt terecht in een stabiel bedrijf met aandacht voor een aangename werksfeer en collegialiteit.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Start People

Alle jobs Heftruckchauffeur

Populaire jobs in Heftruckchauffeur:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds
  • Maaltijdcheques
  • Opleiding

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Heftruckchauffeur' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.