Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 30

Volgende
Colruyt Group

R&D Projectingenieur

R&D Projectingenieur

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

R&D Projectingenieur

Functieomschrijving

Grijp de kans om als R&D ingenieur bij Colruyt Group te onderzoeken, te ontwikkelen en te testen. Jouw duurzame opdracht in onze dynamische retailomgeving? Ecologische opportuniteiten opmerken, in de praktijk brengen en verder uitbouwen.

 

“Samen duurzaam meerwaarde creëren door waardengedreven vakmanschap in retail”. Ambitieuze doelstellingen waar jij actief aan meewerkt tijdens allerhande interessante ecologische projecten. Zo kom je regelmatig in contact met domeinen zoals hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, watertechnologie en koel- en bewaartechnologie. Ook de domeinen transport, robotica en footprinting vormen een belangrijk deel van de projecten binnen de afdeling Research & Development. Je wilt je verdiepen in de onderzoeksdomeinen ‘energie & water’ en/of ‘koeling- & bewaartechnologie’. Je hebt als R&D projectingenieur niet alleen een impact op het bedrijf, maar ook op je collega’s en op het milieu.

Je ziet vaak nieuwe opportuniteiten en mogelijkheden en gaat graag de uitdaging aan. Ondernemen, zelfstandig werken en samen met collega’s innoveren maakt integraal deel uit van je job. Lijkt dit je op het lijf geschreven? Misschien ben jij onze nieuwe collega die samen met ons de uitdagingen van morgen aangaat…

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel

 • Opleiding - Je bent burgerlijk ingenieur/industrieel ingenieur met sterke interesse in energie, water en/of koeling- en bewaartechnologie.
 • Zelfstandigheid - Na een opleidingsperiode werk je zelfstandig aan allerlei projecten.
 • Creativiteit. Je hebt een duidelijke toekomstvisie. Waar anderen problemen zien, zie jij vooral creatieve opportuniteiten.
 • Talenkennis - Je bent tweetalig Nederlands en Frans en trekt je goed uit de slag in het Engels en het Duits. Zo kan je vlot communiceren met alle collega’s en met externe leveranciers.

Aanbod

 • Uitdagingen – Als R&D Ingenieur wacht je een job vol variatie en interessante uitdagingen. Je ziet na verloop van tijd het resultaat van je inspanningen, wat voor nog meer voldoening  zorgt.
 • Sociale contacten - Je overlegt vaak met collega’s uit uiteenlopende vakgebieden om een frisse kijk op de zaak te houden.
 • Doorgroeimogelijkheden – Bij Colruyt Group geloven we dat de firma groeit wanneer de medewerkers groeien. Daarom bieden we je tal van opleidingen aan om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
 • Extralegale voordelen – Naast een marktconform loon krijg je tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Laura Obbo
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 53 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands, Frans, Engels, Duits

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider R&D' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.