Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 15

Quality & Service Engineer - m/v/x

Facility Management wil een strategische partner zijn van de metiers, een speler die vooruitloopt op de wensen en inspeelt op de evolutie van de behoeften in termen van equipering en installaties.

Bij BNP Paribas Fortis | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen?

Facility Management (FAC) staat in voor het facilitaire beheer (Projecten, Exploitatie, Logistiek en Real Estate) van het kantorennetwerk en de grote gebouwen van de bank. Facility Management wil een strategische partner zijn van de metiers, een speler die vooruitloopt op de wensen en inspeelt op de evolutie van de behoeften in termen van equipering en installaties, zodat de eindklant beter kan worden bediend en er voor alle betrokken partijen waarde wordt gecreëerd.

In continuïteit van onze missie evolueert onze organisatie naar een broker-model in facilitaire diensten. Facility blijft verantwoordelijk voor het strategische Real Estate Plan van de bank en voor het aanbod van aantrekkelijke, flexibele werkplekken in de gebouwen waar we gehuisvest zijn. We gaan dat doen als bemiddelaar, in een intermediaire rol tussen onze klanten en de dienstverleners.

Quality & Service Engineer - m/v/x

Functieomschrijving

Je toekomstige Job

Customer Service Center
Op vlak van huisvesting en werkomgeving is het Customer Service Center de strategische business partner die de huidige en toekomstige behoeften van de business begrijpt, challengt en realiseert in lijn met het algemeen belang van de bank. Het Customer Service Center zorgt voor een vlekkeloze aflevering van alle FAC diensten en lost eventuele incidenten op voor alle gebruikers van de gebouwen van de bank. Vermits hiervoor proximiteit van de klant een absolute noodzaak is, bestaat de organisatie uit 4 regionale Customer Service entiteiten ondersteunt door 1 nationaal team Centralised Activities.

Elke regionale Customer Service Entiteit bestaat uit:
* Customer Relationship
* Projects Delivery
* Quality & Service Delivery

Als Quality& Service Engineer:

* Zorg je voor het goede functioneren van de technische installaties en de Building monitoring systemen (BMS) in de gebouwen, zodat het comfort van de gebruikers en de continuïteit van de bankaire activiteiten verzekerd blijft.

* Ondersteun je de Q&S Officer in geval van incident of bij kwaliteitsproblemen van de door onze partners geleverde diensten. Je analyseert beschikbare data en je bent een contributor naar het Expertise Center bij het uitvoeren van analyses.

* Vereist je opdracht een regelmatige aanwezigheid in de gebouwen vanuit een overwakende rol en niet vanuit een uitvoerend oogpunt.

* Analyseer je de aanwezige risico's en op basis van verzamelde info, uitgevoerde controles en het onderhoudsplan.

* Bij werken in de gebouwen help je de collega's van Project Delivery met je specifieke kennis van de gebouwen.

* Volg je actief het energieverbruik van je gebouwen op. Analyseer je de data en rapporten die door Services & Energy Management en onze partners aangeleverd worden.

* Lever je, in geval van ernstige incidenten (tijdens de werkuren), technische bijstand. Je zorgt er samen met de Q&S Officer voor dat de acties opgestart worden. Naderhand analyseren jullie de oorzaken en doen voorstellen ter verbetering.

Profiel

Speel je troeven uit:

* Master ingenieurswetenschappen gespecialiseerd in HVAC met algemene kennis van de verschillende bouwdisciplines of gelijkwaardig door ervaring.

* Tweetalig Nederlands / Frans (mondeling en schriftelijk) is een echte troef.

* Je bent samenwerkings- , oplossings- en opleveringsgericht, analytisch en flexibel, resultaatgericht, proactief en volhardend.

* Je bouwt aan partnerships en houdt van en kan problemen oplossen (problem solving skills).

* Je bent risicobewust i.f.v. continuïteit en het belang van klant en bank.

* Je challengt op een constructieve manier, bevordert de samenwerking en maakt gebruik van zijn/-haar netwerk.

* Je vermijdt kosten, optimaliseert de ratio kosten/resultaat.

* Je hebt een sterk analytisch profiel, bewaart het evenwicht tussen strategische "helicopter-view" en gestructureerde gedetailleerde view.

* Je bent open minded, creatief, komt met innovatieve oplossingen, denkt 'out of the box',
'Strive for value' met focus op kwaliteit en constante verbetering.

* Je bent ondernemend, weet wat zelfstandig werken is en durft beslissingen nemen binnen een omschreven kader.


In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij BNP Paribas Fortis willen we vrouwen en mannen van alle leeftijden en van allerlei achtergronden aantrekken en behouden, elk met haar of zijn eigen ervaring. Hiermee versterken we onze resultaten en onze innovatieve kracht. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of 80%.

Aanbod

Wat biedt BNP Paribas Fortis jou ?

Je kan in de uitdagende omgeving van Facility Management je loopbaan verder uitbouwen.

Je krijgt de kans om je kennis uit te diepen en nieuwe vaardigheden en expertise in andere technische domeinen te ontwikkelen.

We bieden jou de kans te werken in een omgeving waar:

* Multiculturaliteit en diversiteit in onze dagelijkse cultuur aanwezig is;

* Je veel extra technische expertise zal winnen door dagelijks in contact te komen met teams die sterke vaardigheden hebben;

* Je jouw netwerk zal uitbreiden met de contacten, zoals business en support function vertegenwoordigers, op verschillende hiërarchische niveaus;

* Jouw innovatie en creativiteit zal bijdragen tot het voortdurend verbeteren van de interne facilitaire technische expertise.


Ga je de uitdaging aan?
Geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet om online te solliciteren.

Interesse?

BNP Paribas Fortis
BNP Paribas Fortis

Koningsstraat 20, 1000 Brussel, Belgium
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.