Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 22

Volgende

QUALITY ENGINEER

* Technisch diploma
* Interesse in Lean, kwaliteit en projectwerk
* Regio Aalter

Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Hays Engineering is op zoek naar een Quality Engineer voor een stabiel bedrijf in de metaalverwerkende sector in Aalter.

QUALITY ENGINEER

Functieomschrijving

Als Quality Engineer werk je nauw samen met de verschillende afdelingen (productie, logistiek, preventie, aankoop). Je brengt de nodige structuur en verzekert de juiste kwaliteit aan de klant. Je hebt een coördinerende rol over de testafdeling. Hierbij bepaal je samen de testopstellingen over nieuwe en reeds bestaande producten. Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse administratie m.b.t. kwaliteit, doet de auditvoorbereidingen en je staat in voor de klachtenbehandeling. Je gaat ten slotte ook proactief nadenken over optimalisaties en efficiënter gebruik van het machinepark. Dit laatste gebeurt in nauw overleg met de productieleider. Je stelt nieuwe opleidingen samen en coördineert dit naar de ploegbazen.


Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een hoger technisch diploma (elektromechanica, ontwerp- en productietechnologie,…). Eveneens beschik je over een eerste praktische ervaring (kan door stage) en heb je interesse in lean. Je beschikt over een goede portie assertiviteit, ondernemerszin en kan de nodige structuur aanbrengen en behouden. Ten slotte ben je communicatief sterk en schrik je er niet van om het voortouw te nemen.


Aanbod

Als Quality Engineer kom je terecht in een stabiel bedrijf actief in de staalindustrie. Men behandelt er zowel serie- als maatwerk. Het is een familiaal bedrijf met een down-to-earth mentaliteit. Naast een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen krijg je de ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Interesse in deze job als Quality Engineer in Aalter? Solliciteer nu online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering via 09 266 11 97.

Interesse?

Hays Gent
Lore De Buck
0498176711
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.