Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 21

Volgende

QUALITY ASSURANCE MANAGER

Hays Life Sciences Antwerpen heeft een vacature voor een QA Manager bij een productiebedrijf te Antwerpen. Onze klant behoort tot een internationaal gerenommeerde groep waarbij de focus ligt op kwaliteit voor hun klanten binnen de pharmaindustrie.

Via HAYS Life Sciences

Staat 4 dagen op Jobat.be

 • QA Manager
 • Kennis van continuous improvement en lean manufacturing
 • Regio Antwerpen

QUALITY ASSURANCE MANAGER

Functieomschrijving

Als QA Manager ben je gedreven door het streven naar kwaliteits- en procesverbetering: wat kan er net anders, efficiënter, flexibeler, creatiever… Je initieert en coördineert correctieve en preventieve acties ten gevolge van klantenklachten of interne niet-conformiteiten. Je doet dit in samenspraak met de directe stakeholders: klanten, leveranciers, het sales team en productie. Je staat in voor QA trendanalyse van KPI's en je hebt oog voor continue optimalisatie van de producten en processen, van de specificaties door de klant tot het afgewerkte product. Je geeft training binnen onze organisatie betreffende kwaliteitsprocedures, -instructies en Q-tools, net zoals je de kwaliteitsfilosofie binnen de organisatie uitdraagt en dit alles in functie van de GMP standaarden en de ISO 15378. Je gaat op zoek naar innovatieve 'continuous improvement' oplossingen en je neemt de leiding in verbeteringsprojecten. Je neemt bovendien ook de verantwoordelijkheid bij interne en externe audits en werkt nauw samen met jouw collega's binnen de productie- en engineeringafdeling. Je bent het aanspreekpunt op vlak van kwaliteit zowel intern als extern en staat in voor het opzetten van kwaliteitsplannen en operationele procedures. Je stuurt 'CAPA's ' (corrective & preventive actions) en kijkt mee uit naar de optimalisatie van technologieën en het productieproces. Je rapporteert aan de Global Quality Director.

Profiel

Idealiter heb je voor deze vacature van QA Manager een bachelor- of masterdiploma binnen wetenschappen op zak, zoals Industriële Wetenschappen Chemie, Electromechanica, productietechnologie of andere. Dit vul je aan met een eerste relevante werkervaring binnen een productieomgeving. Kennis van uitvoeren van audits, productieveiligheid of ervaring als verantwoordelijke voor kwaliteitssystemen zijn een plus. Je communiceert vlot in het Nederlands, Engels en Frans. Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail. Je bent een goed organisator, en een focused & enthousiast project manager, die met respect voor deadlines de essentie van en prioriteiten t.b.v. klantentevredenheid en continu procesverbetering onderkent en stuurt. Daarnaast ben je een gepassioneerd en overtuigd engineering professional, die met een aanstekelijk enthousiasme continue procesverbetering aan zijn/haar werkomgeving overbrengt. Een vlotte, mature communicator, die zich door klanten (op alle niveaus, extern en intern) weet te laten accepteren als hun aanspreekpunt en referentie bij uitstek rond alle innovatie- en verbeter-onderwerpen. Medewerkers zien jou als een teamplayer en hands-on & pragmatisch coach, die overtuigd is van het belang van zichtbaarheid op de werkvloer en empathie voor de productiemedewerkers. Je bezit tot slot een ondernemende mentaliteit, je bent gemotiveerd en beschikt over de nodige flexibiliteit en innovatief denkvermogen met oog voor detail en efficiëntie.

Aanbod

Wil je graag meer weten over deze job als QA Manager? Solliciteer dan snel online met je cv of LinkedInprofiel via de Hays website en neem zeker contact op met Vanessa Lakhanisky van Hays Life Sciences Antwerpen via 03/202 79 84 of stuur een bericht via LinkedIn.

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Quality manager
 • Sector: Uitgeverijen en Drukkerijen
 • Mechelen - Lier
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.