Terug naar zoekresultaten

1 van 43

Volgende
Colruyt Group

Quality assistant non-food

Quality assistant non-food

Colruyt Group | Buizingen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Quality assistant non-food

Functieomschrijving

Voor Colruyt, Dreamland, Dreambaby en Collishop primeert de kwaliteit en veiligheid van hun non-food artikelen. Als kwaliteitsmedewerker begeleid je samen met je collega’s van de dienst Kwaliteit Non-Food het aankoopproces en geef je hieromtrent advies.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, ben je om te beginnen een administratieve duizendpoot. Je staat namelijk in voor de opvolging van een uitgebreid en gevarieerd takenpakket.

Binnen je dienst ondersteun je de kwaliteitsverantwoordelijken en dienstchef. Concreet? Je verdeelt en volgt binnenkomende stalen op en doet hetzelfde met de vertalingen ervan. Je overlegt met leveranciers, houdt dossiers up-to-date en volgt testrapporten mee op. Facturatie in het oog houden, aangiftes doen bij het antigifcentrum, klachten verwerken, recalls en uitverkoopnames volgen, … En dat is slechts een kleine greep uit je veelzijdige takenpakket.

Dankzij jouw punctuele inzet kunnen onze kwaliteitsverantwoordelijken de kwaliteit en de veiligheid van de non-food artikelen blijven garanderen.

Je gaat voltijds aan de slag op het kantoor van onze non-food afdeling in Buizingen (nabij Halle).

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je behaalde een diploma hoger secundair onderwijs in een wetenschappelijke richting of een bachelor biochemie. Kennis van chemische stoffen is een troef. Bovendien communiceer je vlot in het Nederlands en het Engels.
 • Administratief sterk – Je volgt elk nieuw dossier even gemotiveerd en met evenveel aandacht op. Je komt je beloftes na en behaalt je doelstellingen.
 • Essentie ontwaren – In jouw job is elk detail belangrijk. Tegelijk heb je steeds aandacht voor het grotere geheel en haal je vlot de essentie uit dossiers.
 • Pro-actief handelen – Je durft verder te kijken dan je eigen takenpakket en neemt initiatieven om de werking van je dienst verder te verbeteren.
 • Verantwoordelijkheid opnemen – Jij en je collega’s krijgen veel verantwoordelijkheid. Je bent vaak met ingewikkelde wetgeving bezig. Daarom leg je de nodige beroepsernst aan de dag.

Aanbod

 • Uitdaging en afwisseling – Geen twee dagen zijn hetzelfde. De ene dag communiceer je bijvoorbeeld met een Chinese leverancier, de andere dag voer je gegevens in Excelbestanden in.
 • Samen-werken – Bij Colruyt Group sta je er nooit alleen voor. Je kan steeds rekenen op coaching en begeleiding en op de steun van je rechtstreekse collega’s. Bovendien heb je veel externe contacten.
 • Grondige opleiding – Reken bij Colruyt Group op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties. Zo ontwikkel je optimaal je talenten.
 • Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Tamara Aertsen
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.