Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende

Quality Assistant (3 ploegen) te Gent

368485249

Via AGO Jobs & HR

Staat 14 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Quality Assistant (3 ploegen) te Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen in regio Gent, een markleider in de productie van flexibele verpakkingen zijn we opzoek naar een Qualty Assistent. Het takkenpakket bestaat uit: Het online uitvoeren van metingen en controles zoals gespecifieerd in de controle voorschriften. Het uitvoeren van offline metingen volgens de geldende controle voorschriften. Het assertief reageren op metingen die afwijken van het vooropgestelde door het uitvoeren van extra metingen op een nieuw en/of referentiestaal. Het uitvoeren van kwaliteitsmetingen ter ondersteuning van klachtendossiers en/of interne kwaliteitsopmerkingen. Fouten analyse Ethicon : registratie van alle metingen in Filemaker en Excel. Klassement dossiers. Verantwoordelijk voor de ingangscontrole van solventen. Verantwoordelijk voor een snelle en correcte communicatie van de meet- en controle resultaten naar de leidinggevenden quality,leidinggevenden productie en machineoperatoren. Verantwoordelijk voor het uitvoeren van de verschillende metingen en controles zoals gespecifieerd in de controlevoorschriften.

Profiel

A2 niveau of gelijkgesteld door ervaring, ervaring in de chemie is een pluspunt. Je werkt accuraat en zorgvuldig met aandacht voor detail, opmerkzaamheid en bent kwaliteitsbewust, handvaard (werken met toestellen, werken met messen). Je bent goed in administratie (rapportering, klassering,?) Je hebt kennis van MS Office.
Je bent flexibel, een teamplayer en betrokken

Aanbod

Je kan werken in een 3 ploegenstelsel.
Dit tegen een heel mooie verloning in de regio Gent.
Dit is een tijdelijke functie van 1 jaar.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Laborant in de procesindustrie
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Gent (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Laborant in de procesindustrie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.