Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 10

Volgende

QC LABORANT CHEMIE 2 PLOEGEN (OPTIE VAST)

* Bachelor Chemie, Biochemie, FBT
* 2-ploegenstelsel of 5-ploegenstelstel
* HPLC/UPLC/GC kennis

Via Hays

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor een toonaangevende producent van chemische specialiteiten en farmaceutische producten, regio Gent, zijn wij op zoek naar een QC laborant (m/v) die in 2 of 5 ploegen wil werken.

QC LABORANT CHEMIE 2 PLOEGEN (OPTIE VAST)

Functieomschrijving

Als QC Laborant Chemie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende analytische testen op binnenkomende grondstoffen, evenals op tussen- en eindproducten volgens strenge procedures en kwaliteitsnormen. Tot jouw takenpakket behoren technieken zoals: HPLC, GC, IR, UV-VIS, ICP-MS, KF, titraties, ... Op termijn zal je meer dan 30 verschillende en hoogtechnologische analysemethoden zelfstandig kunnen uitvoeren. Je maakt zelf je eigen planning op en springt bij waar nodig. Je werkt actief samen met je collega-analisten en rapporteert rechtstreeks aan de laboverantwoordelijke. Er wordt van jou verwacht dat je werkt volgens de GMP-standaarden en alle vooropgezette procedures en standaarden nauwgezet kan volgen.

Profiel

Idealiter behaalde je een bachelordiploma in Chemie, Biochemie, FBT en heb je vooral een grote interesse in de chemische/farmacologische sector. Heb je een eerste of uitgebreide relevante ervaring binnen een labo met één of meerdere eerdergenoemde technieken, dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je pas afgestudeerd, maar heb je een sterke zin in dergelijke analytische methoden, dan kom je ook in aanmerking. Je bent flexibel ingesteld (2-ploegenstelsel van 5u tot 13u en van 13u tot 21u) en bent een teamplayer die vlot is in de omgang met een assertieve ingesteldheid. Tot slot zijn Nederlands en Engels voor jou geen probleem (rapportage).

Aanbod

Onze klant biedt een bedrijfscultuur waar ontwikkeling van medewerkers centraal staat. Je komt terecht in een bedrijf met internationale reputatie waar je reële doorgroeimogelijkheden hebt. Het bedrijf investeert voortdurend in de meest innovatieve en hoogstaande technieken en ook de faciliteiten krijgen een nieuw jasje. De organisatie biedt een competitief salaris aan met interessante extralegale voordelen eigen aan het bedrijf.

Wil jij deel uitmaken van dit toonaangevend chemisch bedrijf, regio Gent, als QC Laborant Chemie in 2 ploegen (m/v)? Aarzel dan niet en upload je cv online of contacteer Evelien Van den Eeckhoudt via 0498/17 67 26.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Labo' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.