Terug naar zoekresultaten

QC Lab Supervisor

Als ingenieur/wetenschapper heb je een passie voor wetenschap, innovatie en techniek.
Of je nu opzoek gaat naar optimalisaties, iets nieuws wil creëren, of je een eigen team wil leiden, één ding is zeker: Je wil het verschil maken.

Via Experis

Staat 18 dagen op Jobat.be

Vandaag zijn we opzoek naar een gepassioneerde QC Lab Supervisor om de team van een van onze klanten te versterken.

Onze klant is een wereldleider inzake de productie en verkoop van personal care producten. Hun site in de Kempen bestaat uit een fabriek, gespecialiseerd in tubes en liquids, een distributiecentrum , een coördinatiecentrum en enkele internationale diensten.

QC Lab Supervisor

Functieomschrijving

Als QC Lab Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de lab technicians/chemists in hun dagelijkse taken en het mee afstemmen van de algemene organisatie in het lab naar de bedrijfsnoden. Vanuit jouw expertise geef je input bij het ontwikkelen en aanpassen van testmethodes of nieuwe technieken/toestellen en superviseer je bij calibratie/verificatie van gebruikte laboratoriumapparatuur. Je woont dagelijks meetings bij en onderhoudt een pro-actieve dialoog met de Lab Manager en je collega's. Belangrijk in deze functie is het meewerken aan continue verbeteringen, prestatie-metingen en herzieningen van procedures. Je zorgt voor een borging van de productkwaliteit volgens actuele bedrijfsrichtlijnen. D.w.z. dat je de kwaliteitscontroles coördineert en de voortgang van deze controles opvolgt om zo tot een correcte stocksituatie te komen. Het schrijven, afstemmen en opvolgen van deviaties, CAPA's, change controls en OOS'en behoort tevens tot jouw takenpakket. Daarnaast kijk je toe op een correcte implementatie en naleving van afvalverwijdering en veiligheidsregels.

Profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin voor initiatief. Heb je een diploma Hoger onderwijs in (Bio-) wetenschappen en een aantal jaren ervaring in een industriële (pharma) werkomgeving? Kan je vlot werken met MS Office/SAP en heb je sterke leidinggevende en communicatieve vaardigheden? Heb je een grondige kennis van Quality Management Systemen, algemene laboratoriumtechnieken en kleurentheorie? Ben je bovendien een teamplayer die anderen kan motiveren en onderlegd is in het geven van trainingen en opleidingen? Dan ben jij misschien wel dé QC Lab Supervisor waar wij naar op zoek zijn!

Aanbod

Als QC Lab Supervisor kom je in innovatief en internationaal werkomgeving met een ruime waaier aan opleidingen waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

Niet te min krijgt je onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur met een sterk competitief salaris op basis van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.


Lijkt dit iets voor jou en wens je je kandidaat te stellen?
Stuur je cv naar: | tel 02 778 98 66

Indien je openstaat voor een nieuwe uitdaging, maar deze functie voldoet niet helemaal aan jouw vraag. Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren om eens te praten over jouw droomjob.

Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.