Terug naar zoekresultaten
Unique Office

QC lab coördinator (m/v) Estée Lauder Oevel

Via Unique Office

Nog 6 dagen om te solliciteren

Estée Lauder is een toonaangevend cosmeticabedrijf dat bekend staat om kwalitatieve producten voor de verzorging van huid en haar, parfums en make-up. Sinds de oprichting in 1965 is de site in Oevel uitgegroeid tot de grootste Europese vestiging, met zo’n 900 medewerkers.


QC lab coördinator (m/v) Estée Lauder Oevel

Functieomschrijving

Als QC Lab Coördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de lab technicians/chemists in hun dagelijkse taken en het mee afstemmen van de algemene organisatie in het lab naar de bedrijfsnoden. Vanuit jouw expertise geef je input bij het ontwikkelen en aanpassen van testmethodes of nieuwe technieken/toestellen en superviseer je bij calibratie/verificatie van gebruikte laboratoriumapparatuur. Je woont dagelijks meetings bij en onderhoudt een pro-actieve dialoog met de Lab Manager en je collega’s. Belangrijk in deze functie is het meewerken aan continue verbeteringen, prestatie-metingen en herzieningen van procedures. Je zorgt voor een borging van de productkwaliteit volgens actuele bedrijfsrichtlijnen. D.w.z. dat je de kwaliteitscontroles coördineert en de voortgang van deze controles opvolgt om zo tot een correcte stocksituatie te komen. Het schrijven, afstemmen en opvolgen van deviaties, CAPA’s, change controls en OOS’en behoort tevens tot jouw takenpakket. Daarnaast kijk je toe op een correcte implementatie en naleving van afvalverwijdering en veiligheidsregels.

Profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin voor initiatief. Heb je een diploma Hoger onderwijs in (Bio-) wetenschappen en een aantal jaren ervaring in een industriële werkomgeving? Kan je vlot werken met MS Office/SAP en heb je sterke leidinggevende en communicatieve vaardigheden? Heb je een grondige kennis van Quality Management Systemen, algemene laboratoriumtechnieken en kleurentheorie? Ben je bovendien een teamplayer die anderen kan motiveren en onderlegd is in het geven van trainingenen opleidingen? Dan ben jij misschien wel dé QA Lab Coordinator waar wij naar op zoek zijn!


Aanbod

• Aantrekkelijk salaris • Meteen vast in dienst • Glijdende uren


Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.