Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 9

Volgende

QA SPECIFICATIONS OFFICER BAKERY

* Oost-Vlaanderen / Ninove / Erpe-Mere
* Doorgroeimogelijkheden

* Specificatiebeheer en etiketteringswetgeving

Via Hays Gent

Staat 16 dagen op Jobat.be

Voor La Lorraine Bakery Group, regio Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een QA Specifications Officer Bakery (m/v). In deze job krijg je een bepaald productgamma in jouw beheer, waarbij jouw productkennis en kennis van wetgeving key zijn! In deze job rapporteer je aan de Specifications Manager.

QA SPECIFICATIONS OFFICER BAKERY

Functieomschrijving

In deze job als QA Specifications Officer Bakery ben je verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van specificaties, labels en verpakkingen rekening houdend met de meest recente wetgeving. Je beheert jouw productgamma en de recepten in SAP. Daarnaast beoordeel je de mogelijke impact van grondstof- en/of receptuurwijzigingen op het label, op de specificaties en voor de klanten. Zowel interne als externe klanten kunnen bij jou terecht met vragen over de producten en de bijhorende specificaties en etikettering. Je werkt nauw samen met kwaliteit, productie, aankoop, sales & marketing en R&D. Daarbij volg je de wijzigingen in de wetgeving nauwkeurig op en implementeer je nieuwe bepalingen. Tot slot word je ook deel van projectgroepen rond bijvoorbeeld duurzaamheid, clean label, efficiëntieverbetering, ….


Profiel

Voor deze vacature van QA Specifications Officer Bakery zijn wij idealiter op zoek naar een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting (bv. biochemie/voedingsmiddelentechnologie/ voedings- en dieetleer). Daarnaast heb je minimum 2 jaar werkervaring, waardoor je een goede kennis hebt van de wetgeving omtrent voeding, labelling en coderingssystemen. Je bent analytisch, nauwkeurig en in staat om gestructureerd te werken. Tot slot kan je je uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans.


Aanbod

La Lorraine Bakery Group biedt je een boeiende job in een jong en dynamisch team en in een internationaal, financieel gezond bedrijf met een sterke marktpositie. Men biedt ruimte voor initiatief en verbetering. Na een grondige opleiding en met de nodige ondersteuning zal je op zelfstandige basis jouw takenpakket beheren en zelf deadlines en prioriteiten bepalen. Daarnaast voorziet men een competitief salaris aangevuld met een uitgebreid extralegaal pakket.

Interesse in deze job als QA Specifications Officer Bakery bij La Lorraine Bakery Group in Ninove/Erpe-Mere? Aarzel dan niet en upload zo snel mogelijk je cv online of contacteer Shama Buyle, Teamleader bij Hays Life Sciences Gent.

Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteit' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.