Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 14

Volgende

QA SPECIALIST

378374305

Via AGO Jobs & HR

Staat 13 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

QA SPECIALIST

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en het opvolgen van de afhandeling van deviaties, alsook de daaraan gekoppelde CAPA's. Verder ben je verantwoordelijk voor het administratieve stuk van het documentbeheerssysteem. Je reviewt het QC gedeelte van de batch records en je voegt relevante referenties/documenten toe gerelateerd aan deviaties/Oos. Het interne audit proces komt volledig onder uw leiding te staan. Je voert de periodieke supplier management review uit en identificeert werkpunten en volgt deze ook op. Bovendien beheer je het proces omtrent externe testing en onderhoudt een goede relatie met het externe labo. Het gaat hier om elemental impurities, residual solvents, microbiële testing, environmental monitoring, grondstof en verpakkingstesten. Onderhoud van het stabiliteitsprogramma valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Tevens geef je ondersteuning tijdens certifiëringsaudits (ISO9001, BRC, EXCIPACT, Kosher, Halal). In je rol staat een sterke interactie met alle departementen centraal en je bent zichtbaar aanwezig in de productie. Naarmate je verder in je rol groeit, zal je ook meer betrokken worden bij supplier audits en het verder verbeteren van het QMS.

Profiel

Je beschikt minimum over een bachelor in een wetenschappelijke richting en hebt minstens 3 jaar ervaring in een farmaceutische- of voedingsomgeving. Bij voorkeur heb je ervaring met het afhandelen van deviaties, interne auditing en document controle. Je bent stressbestendig, flexibel en neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Een doorzettingsvermogen is zeker en vast vereist. Bovendien ben je analytisch ingesteld en kom je graag uit je comfortzone. Je bent sociaal en spreekt op een spontane manier mensen aan. Je bent vlot in het Nederlands en in het Engels en administratie mag je niet afschrikken.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische onderneming met een open sfeer binnen een stabiele en internationale groep. het is een afwisselende en uitdagende job met verantwoordelijkheid en veel contacten. Je komt in aanraking met alle facetten van een industriële omgeving.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Kwaliteitscontroleur
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Doel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteitscontroleur' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.